pondělí 22. září 2014

Malé new in:kosmetika, vlasová péče a oblečení

Dneska tu mám pár novinek, které jsem vám nafotila hned, dokud mám vše po kupě. Je mi jasné, že později už bych na to zapoměla:) I tak mi tam chybí dva kousky-super dlouhé černé tričko s bílým nápisem za pouhých 59 korun z Terranovy a úžasný cardigan z H&M (stálá cena 500,-, já ho měla ve dnech Marianne za 374,-).

Začnu ukázkou kosmetických věcí. Mám tu jednu věc z lékárny-kondicionér na vlasy Klorane. Pomáhá mi s mými hodně problematickými vlasy, v kterých se mi tvoří příšerné dredy, ale za 249 korun to zas tak super hit není. Další pomocník je super hřeben Ebelin z DM s kančími štětinami, který je naopak úžasný, cenově vyšel stejně jako kondicionér. Dále jsem si koupila sůl do koupele, na relax po práci a rozjasňovač od Dermacolu, který jsem dlouho okukovala;) Nějáké novinky tu mám i z Avonu, Z krémového stínu jsem zatím nadšená, u laku to je horší, ale má krásnou barvičku. Poslední kosmetickou věcí jsou kokosové odličovací ubrousky, úchvatně voní! Jsou z Alberta, cena kolem 35 korun.


Mám tu jedno tričko z Takka, ujíždím na sovy, mám s nima řetízky, naušnice, svetr a teď i triko;)


Fajn menší kabelka (přítel mi řekl že je to brašna na nářadí)  New Yorkeru. Asi za 170 korun;)


A na závěr krásné botky z CCC. Původní cena 899,-, na dny Marianne mě vyšli kolem 670,-.


Máte něco z mých novinek doma? Utráceli jste na dny Marianne ve velkém, nebo jste byly skromné jako já?:))

4 komentáře:

  1. Pekné veci:)
    http://theworldbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, ta kabelka je úúžasná ♥!

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné boty :) o těch odličovacích ubrouskách jsem přemýšlela :) a o stínech z avonu taky ale nakonec objednám jiné zboží :)

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu