neděle 12. dubna 2015

New in: Sephora, H&M, Tchibo

Na včerejšek jsem se hrozně těšila, měli jsme dohodnuto, že pojedem na nákupy a do kina. Z kina nakonec sešlo, protože se nám nechtělo. Jeli jsme nakonec i s taťkou, což jsme později zjistili, že nebyl nejlepší nápad. Horší jak ženská;D V Sephoře by vydržel déle než já a než si vybral sako, byla jsem na prášky;D

Každopádně něco málo jsem si koupila, tak se pojďme na to juknout.

Minulý týden jsem viděla katalog Tchiba a líbilo se mi tam skoro všechno oblečení. Kalhoty, svetry a šaty které se dají nosit naruby na všechny možné způsoby..;) Naživo se mi oblečení už tolik nelíbilo, ale ty kalhoty jsem si nakonec vzala. Z jedné strany klasické džíny, z druhé kytkaté zelené kalhoty./Cena 599,-/

Jako druhý a poslední kousek oblečení jsem si vzala v H&M tričko se žirafkama, vypadá roztomile a mám ho moc ráda..:) /Cena 249,-/




V Sephoře jsem vlastně nevěděla, co chci, ale šla jsem se tam podívat, protože jsem měla slevu 20%, klasická ženská;D Musím říct, že jsem měla nutkání koupit si Chocolate Bar, kterou jsem viděla poprvé naživo, ale udržela jsem se..;)

Nakonec jsem si odnesla gumičky, kterých nemám nikdy dost /130,-/, čistič na štětce, na který jsem zvědavá nikdy jsem ještě žádný neměla /150,-/ a jako poslední věc miniaturku známého The Porefessional od Benefitu /300,-/. K nákupu jsem ještě dostala krásné náramky a vzorečky vůní..;)







Poslední drobností, kterou jsem si během posledních pár dní koupila je balzámek Baby Lips Electro, které jsou konečně u nás..;)


A co vy, také jste měli nakupovací víkend?:)

7 komentářů:

  1. Pěkný nákupy :) Tričko s žirafama se mi moc líbí

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný nákup. :-) Kalhoty vypadají zajímavě a ty gumičky mám taky a jsou parádní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Hej tiež som cez víkend nakupovala, v H&M som si kúpila hneď tri malé kabelky, čiernu, bielu a oranžovú, strašne sa mi páčili už minule. Potom som navštívila samozrejme DMku a z Kotonu som si odniesla jedny šaty.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  4. Porefessional je fajn, ale mně osobně více než nanesený na pleť jako podklad vyhovuje přimíchaný rovnou do make-upu, doporučuji vyzkoušet ;)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  5. to zirafkovy tricko je skvelyyyyy ! <3 jsem zviratkova, takze to bych brala urcite :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tričko so žirafami je fakt super. Strašne roztomilé, ako píšeš. Tie nohavice sú rafinované a keďže sa dajú nosiť na obe strany, počítajú sa, akoby boli dve. (Ak by si sa niekedy pomýlila a dala by si si ich naruby, aspoň z toho nebude trapas.) :D :)) Baby lips sú fakt super, no mne sa po nich dosť vysušujú pery, ak ich dlhodobo používam, tak si dám len niekedy. :))

    DominicaLand

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu