neděle 14. prosince 2014

Hodinky s indiánskými vzory z postovnezdarma.cz

Zdravím všechny! omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala, ale už to napravuji, máme tu recenzi;)
A připomínám Giveaway!



Ze stránky postovnezdarma.cz mám dvoje hodinky a tak dnešní recenze bude trochu o obou kouscích.Indiánské hodinky jsem si na stránce vyhlídla v černé variantě, ale dělá se celkem v pěti provedeních:



Černá se zlatou mi přišla nejelegantnější a zároveň univerzální, design s peříčky mi přišel krásný a originální;) Ceny na postovnezdarma.cz jsou velmi příznivé, hodinky tam stojí tak od 120 korun, což si může dovolit každý. Na ruce jsou velmi pohodlné a lehoučké, nic co byste celý den na ruce neunosili. Jediná drobnost, která  mi na hodinkách přijde jako mínus je to, že se mi opožďují, ale to je chyba baterky, která se dá vždycky vyměnit. Indiánským hodinkám tedy dávam za 1.




Ještě vám ukážu jedny hodinky, které se mi vzhledově moc líbí a řekla jsem si že to bude super univerzální kousek. Překvapilo mě ale, jak mají malinký ciferník. Čekala jsem že to budou klasické cibule, ale mají malý ciferník, takové retro hodinky, které nosila babička;) Vím, že to není mínus, někdo má zase radši maličké hodinky, takže příště vím, že musím koukat i na rozměry..;)


Celkově se mi stránka moc líbí, hodně produktů a super ceny. Měla jsem tam i problém, že mi nějaké věci nedorazili ani po měsící, ale zase jsem byla mile překvapena, když mi vrátili peníze, takže problém s tím, že byste nedostali ani zboží ani peníze, nehrozí.



1 komentář:

Archiv blogu