pátek 4. července 2014

Nákupy červen

Za měsíc červen toho mám trošku více, než jsem si myslela, bohužel vše nemám u sebe k dispozici, takže mi tam chybí jedno tílko, balzám na rty a barvy na vlasy. Ale to vám snad vadit nebude, jelikož to nic moc zajímavého není;) Nákupy jsem rozdělila do třech kategorií: oblečení a bižuterie, dekorativní kosmetika a pečující kosmetika.

Začnu tou bižu a oblečením;) Na fotce je mint tílko z Takka, které jsem si koupila v akci 2 tílka za 150,-, bohužel to druhé tílko je nejspíš v pračce;D Ale je stejné, akorát tmavě modré. Druhé triko je z C&A, kdy jsem ho bezhlavě koupila, protože jsem byla naštvaná, že si nemohu nic vybrat. Naonec jsem za něj ráda, vezmete si ho k džínům a nemusíte nic řešit:) Stálo 198,-. No a teď už bižu. Všechno mimo naušniček jsem koupila v jeden den;D Začnu těma naušničkama, které jsou také z Takka, byli ve výprodeji za 79, peříčkové naušnice a zlatu barvu miluju, takže nebylo co řešit;) Perlový náramek je z C&A za 90 korun-také ve výprodeji, ostatní náramky jsou z obchodu House. Všechny byly po 49 korunách. Malinkatá kočička s zelenýma kamínkovýma očima je úžasně rozkošná, zlatý náramek s kamínkama a hrotama moc krásný-úžasně vypadá, prostě v House super kup bižu;)






A přesouváme se ke kosmetice. Z dekorativky tu mám 2 řasenky. Já uplně neřasenkovej člověk a koupila jsem si hned dvě. Začínají mě celkem řasenky zajímat a baví mě je testovat, zjistila jsem, že nejsou všechny stejné jak jsem si dřív mylně myslela:) Mám tu Maybelline Rocket Volume, která je voděodolná-což ještě nemám otestované, ale jinak ji mám zatím moc ráda, druhá je Rimmel Scandal Eyes a taky není vůbec špatná;) Další do sbírky Color Whisper, v odstínu Rose of Atraction. Dekorativku zakončím lakem Flormal, který má nádhernou mint barvu-zatím jsem ho zkoušela jen jednou ale už nemám chuť to zkoušet, mimo barvy nemá žádné plus:(



A na závěr něco pečujícího;) Dva sprchové gely Dermacol-tahle řada je naprosto úžasná! Měla jsem ten s vůní mandarinky a čokolády, když jsem ho dopoužívala koupila jsem si hned dva-meloun a višeň;) Odličovač Garnier mě zaujal svou schopností, která má posilovat a vyživit řasy. Nějaký čas ho už používám, ale zatím jsem si ničeho nevšimla, nepoužívám ho pravidelně, takže o něm vám nic moc neřeknu- zatím;) Na vlasy mi došel balzám ve spreji Gliss Kur, který nebyl sice nic extra, ale ten sprej po umytí vlasů mi chyběl, měla jsem alespoň pocit péče o vlasy, lehčí rozčesávání a tak jsem si koupila tento sprej pro objem. Taky ho ještě nemám uplně ozkoušený, ovšem že by jsem si všimla objemu říct  nemohu;D:)



Co pěkného jste si koupili Vy?:) Máte s nějakým z těchto produktů zkušenost?:)

4 komentáře:

  1. Dermacol - vodní melou musí parádně vonět. Miluju meloun a melounovou vůni. Mám sprchový gel s melounem, ale od značky Balea.

    OdpovědětVymazat
  2. sprcháče dermacol jsou boží měla jsem pistácii :) Škoda že jsem si nekoupila rocket :( řasenku teď mě to štve , už mám doma koupenou astor voděodolnou ty naušnice s peříčkama ty jsou boží

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu