pátek 28. února 2014

Spotřebováno únor

První spotřebováno na tomto blogu:) Doufám že vám tento typ článku nevadí a rádi si ho přečtete;) Já například mám ráda na těchto článcích to, že se dozvím něco více o produktech a zda by si je slečny koupili znova či nikoliv. Tak jdeme na to;)


Vypotřebované produkty mi tu ležely už celkem dlouho, nikdy jsem nestihla fotit za světla a dnes taky ne, ale už jsem si řekla no co, tak ať jsou fotky klidně žluté, ale konečně to nafotím ať můžu obaly vyhodit;D




Začneme něčím do koupele;) Pěna do koupele Balea pro mě bylo něco úžasného anebo objevení Ameriky;D Bylo to jako pěna na holení, zmáčknete a z tuby vám leze rovnou pěna. Vůně tropického ovoce a nádherně heboučká pěna to je dokonalá kombinace, moc ráda jsem ji používala, krásně zjemní pleť.
Sprchový gel Yves Rocher budu taky jen chválit. Měla jsem ho snad třičtvrtě roku, pořád jsem si ho šetřila, protože ta vůně byla úchvatná! Jako sladký kokosový likér, bomba!:)
Tělové mléko Tom Tailor jsem dostala v nějaké sadě a k tomu vám moc neřeknu, hezky vonělo, moc nehydratovalo..;)


Odličovací tampónky z Dm drogérie Ebelin jsem si oblíbila, jsou tenké, prošívané a fajn. Druhé jsem měla z Alberta a taky nejsou špatné. Odlakovač ani nevím odkud jsem měla hodně dlouho, byl takový průměr, nebyl nějaký exra, prostě průměr;)
Barva na vlasy Syoss mě hodně překvapila. Jako jediná z mála barev mi fakt chytla a neudělala jen červené odlesky, ale vlasy byly vážně červené, to tleskám!


Micelárka L´Oréal-co bych vám o ní měla říkat, prostě můj miláček. Hodně málo věcí si kupuju znova, ale tuhle mám doma už druhé balení. Odlíčí mi všechno, nemusím používat deset věcí na odličování, nepálí, prostě jsem si ji hodně oblíbila.
Podkladová báze Avon tato báze pod makeup mě dost překvapila, nádherně pleť zmatnila a udělala ji sametovou, je taková "pudrová" a proto i pěkně zmatní:) Celkově zjišťuju že Avon má fajn báze, mám i pod stíny a ta je taky fajn:)
O zubní pastě vám asi psát nemusím;D Jen snad že bělící účinky nemá ale jinak není špatná, taková normální pasta:):D

7 komentářů:

  1. Skvělá článek! :) O té micelárce také přemýšlím...no uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu pěnu si snad koupím, musí být skvělá!:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zkus! Akorát nevím, jestli to nebyla jen limitka:(

      Vymazat
  3. Micelárku jsem tento měsíc také spotřebovala :), tedy už vlastně minulý měsíc :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Tamponů na odličování mám taky strašnou spotřebu :D a barva na vlasy se mi objeví v březnových spotřebovaných produktech, pokud se mi teda podaří celý měsic skladovat krabičku :D

    OdpovědětVymazat
  5. jé o té pěně uvažuju mám ráda spotřebováno taky je u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jinou zubní pastu než tuhle nepoužívám :D

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu