úterý 11. října 2016

Nákupy za 2 měsíce:NYX, Colour Pop, Yves Rocher

Dlouho tu bylo pusto prázdno, ale hned to napravíme! Zdravím Vás holky:) Jak snášíte tu zimu? Já nic moc, z léta rovnou do zimy, brrr. Jinak dlouho jsem nepřidala žádný článek, tudíž dnes to bude celkem našlapané novinkami. I díky tomu, že jsem měla narozky:)


NYX

Mám v práci novou kolegyni, která je stejný blázen do kosmetiky-možná větší:) Takže jsme se spolu šly podívat do Nyxu:) Byly jsme celé počmárané, no dovedete si to asi představit :D Samozřejmě jsme tam dělaly swatche asi dvě hodiny :D Co jsem si odnesla? Dvoje krásné barevné linky Vivid Brights, Lingerie tekuté stíny (které nejdou odlíčit), Brow gel-který je úžasný.


Colour Pop

Je skvělé, že CP se dají sehnat už i u nás:) Hned jak jsem to zjistila, hlídala jsem si stránky až budou naskladněné odstíny, které jsem chtěla a okamžitě jsem objednávala. Asi nemusím říkat, jak jsou úžasně pigmentované, máslové a zamilovala jsem si je. 


Drogérie

Samozřejmě tu mám i věci z drogérie. Například laky She, které mě okouzili! Mají nové obaly i odstíny, krása:)


Péče

Nějaké to mazání a sprcháče tu také nesmí chybět:) Samozřejmě tu mám zase sprcháčky z práce, obzvlášť Yves Rocher makadamia sprchový gel úchvatně voní! Ze stejné řady je úžasný i kávový. Doporučuji:)


Ostatní kosmetika

V září jsem si pořídila i Melted. Chtěla jsem tu novou matnou, ale v přirozeném odstínu byla vyprodaná. Ale takhle je super:) Možná i hezčí odstín, než ta matná. A opět tu mám kosmetiu z práce, matující tužku pod rtěnku, tužku na očí, skvělý štěteček na obočí a rtěnku v mini verzi.


Ostatní

Největší investicí v poslední době bylo zdraví;D Mimo zubaře i oční, kde jsem zaplatila fakt hodně za brýle. Ale jelikož jsem viděla fakt špatně, bylo to potřeba:) Pandora náramek jsem si dost dlouho přála. Když byl ten velký boom, tak mě to nebralo, ale postupem času se mi začala Pandora zamlouvat:) Takže jsem si koupila náramek a dva přívěsky jsem měla k narozeninám:) Krásné kytky naušničky jsem také dostala, stejně jako úžasně voňavou svíčku.


Swatche
zleva: Yves Rocher tužka (07 Bleu Pensée), Colour Pop (3, I <3 this, Hammered, Bae)



9 komentářů:

  1. juuuj,ten Garnier odličovač očí je skvelý :) už mám asi 4.balenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, to jsou super nákupy. Ty nafocené swatche vypadají dost dobře, asi se po colour pop taky podívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tomu říkám zásoba, ale absolutně tě chápu ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  4. wow dobrá zásoba, ale tak určite sa ti všetko zíde. Výrobky od Yves Rocher mám veľmi rada ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Uf toľko skvelých nákupov! Laky S-he majú super nové obaly :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem Pandoru dost dlouhou dobu vyloženě nesnášela a teď po letech ji chci :D Plánuju na Vánoce nebo taky na narozeniny:) A i ty náušnice se mi moc líbí:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem Pandoru dost dlouhou dobu vyloženě nesnášela a teď po letech ji chci :D Plánuju na Vánoce nebo taky na narozeniny:) A i ty náušnice se mi moc líbí:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  8. Brýle si také potřebuji už nějaký ten rok koupit, ale ještě jsem se k tomu nedokopala. :D

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu