čtvrtek 11. srpna 2016

Spotřebováno březen-červenec

Přibližně půl roku tu nebyl článek spotřebováno a podle toho můj šuplík v pokoji vypadal. Konečně jsem se k článku dokopala:) Z čeho jsem byla nadšená a co si rozhodně znovu nekoupím?:)


Dekorativní kosmetika



Sexy Pulp, Scandal Eyes a Lash Sensational mi dělaly pěkné řasy. První dvě mají kartáčky jako přesýpací hodiny, což mi vyhovuje. LS má kartáček kónický, který mi také seděl a mám i nevoděodolnou verzi. Clinique řasenku jsem bohužel neměla možnost vyzkoušet, protože jsem ji dostala a byla vyschlá. Co bylo ale perfektní, byl make-up Dior. Zmatnil, odstín mi seděl, kryl a přitom na pleti neseděl. Přemýšlím nad jeho koupí..:)


Odličování



Klasika-odličovací tampónky. Konkrétně tyhle ze Sephory jsou moc příjemné a oblíbila jsem si je. Dál jsem si oblíbila odličování ve sprše, takže mám celkem spotřebu odličovacích gelů. Našla jsem v Kauflandu za pár korun tento čístící gel, který jsem si koupila i podruhé. Byla jsem z něj nadšená, dokud jsem si nekoupila v práci gel s heřmánkem. To je tak něco neskutečně příjemného, jemného a odlíčí skvěle i řasenku. nemusím už pak dočišťovat:) Takže ten si asi budu kupovat do nekonečna. Sallos levandulový olejíček krásně voněl a byla jsem s ním moc spokojená, akorát nejde používat samostatně. Na tampónek jsem s ním dávala i micelárku, protože byl "suchý".

Vlasy



O jednotlivých šamponech se tu nebudu rozepisovat, protože na moje vlasy vážně všechno funguje stejně, nebo spíš nefunguje:D Vlasy mi umyjí, odmastí, ale tím to končí. Elseve a Biosilk olejíček jsem měla ráda, ale taky se žádný extra efekt nekoná..;)

Vůně



Já a voňavky. Vůbec nejsem zvyklá se vonět, naštěstí se to posledních pár měsíců zlepšuje. Playboy vůni jsem měla spotřebovanou celkem rychle, krásně sladce voněla. Ale Adidas jsem měla několik let;D Taky byla příjemná, ne že ne, ale jsem na tohle prostě lenoch;D

Tělo



Balea i Dermacol sprcháče miluju, ale ty asi všichni znáte. krásně voní, jsou levné, obzvlášť Balea. Freeman meruňkový peeling byl skvělý, byl v něm nadrcený ořech, krásně voněl a pokožka po něm byla hladká. Byl to můj druhý peeling Freeman, ale doufám, že ne poslední.

Mazání&ostatní



Začneme asi Sephorou. Plátýnková maska na mastnou pleť byla moc příjemná, pleť po ní byla hladká, ale na jedno použití se mi to zdá jako drahá sranda. Koupila jsem si cestovní balení chváleného denního krému a byla jsem z něj zklamaná. Pálil mě na pleti a vůbec mi nesedl:/ Antibakteriální gely jsou pro mě nezbytnost, nevidím v nich nějaký extra rozdíl. Teď jsem si ale zamilovala ze Sephory voňavé a to je jiný kafe než tyhle dezinfekce;) Poslední co tu mám je krém na ruce s vanilkovou vůní. nic z čeho bych byla odvařená, ale do kabelky fajn věc:)


No a jsme u konce:) Pochlubte se, jak moc spotřebováváte?:)  Máte s něčím z těchto věci zkušenost?

5 komentářů:

  1. Hehe, toho teda je. To pak museli extra kvůli tobě vyvézt popelnice, co? :D Seš dobrá, žes to vydržela nevyhodit. Já jsem spotřebovávací články přestala psát proto, že jsem byla na nervy z toho, že se mi doma válí prázdné obaly. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No byl toho plnej pytel:D Taky už mě to štvalo, už jsem musela napsat článek, abych to vyhodila:D

      Vymazat
  2. Řasenku Sexy pulp od YR mám taky moc ráda. Vůbec jsem netušila, že vyrábí heřmánkový mycí gel, na ten určitě mrknu. Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  3. spotřebovávám zhruba podobné množství a vždy z toho mám radost ať už je to sprcháč nebo make-up :) ze zde zmíněných produktů jsem vyzkoušela například ScandalEyes, která mi příliš neseděla, ale Lash Sensational jsem si naopak zamilovala. do té vůně limitky Frozen Breeze jsem se naprosto zamilovala, měla jsem mýdlo na ruce. plátýnkové masky ze Sephory nejsou úplně levná záležitost, ale moc mě baví :)

    moc pěkné články, máš nového čtenáře! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja spotrebujem mesacne cca 10-12 vyrobkov je podla celkom slusne :) z tvojich mam riasenku Maybelline, ktora mi sedi a dermacol sprchac, ktory mi robi radost kazdy vecer :)


    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o kulmu ROWENTA a velky balicek kozmetiky DOVE, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu