pátek 5. srpna 2016

Nákupy červenec

Zdravím všechny:) Chci se omluvit za tu neaktivitu zde... Ale od té doby, co pracuju s kosmetikou, mě to naplňuje a nemám potřebu tolik psát na blog. Přemýšlím, zda to má dál cenu, ale to už předbíhám, uvidíme..;)

Opět tu mám nákupy a opět je většina z práce;D


Yves Rocher

Já z té práce zkrachuju;D Začala jsem hodně používat pečující kosmetiku, protože se v práci mažu neustále, doma mi to pak chybí;D Mám dvě nové mléka, jedno z vánoční kolekce-jablko se třpytkama, druhé mango, které úžasně voní. Dále jsem si zamilovala oleje, jeden klasicky na mazání, vůně vanilka. Druhý je sprchový-můj oblíbený kokos:) No a když si mažu tělo, musím pečovat i o obličej-takže jsem si pořídila krém na smíšenou pleť. Na odličování mám velkou hydratační micelárku a šampon pro lesk vlasů. Z dekorativky jediná věc-matující pudr v hodně tmavém odstínu, který používám jako konturovací. Je skvělé, že není vůbec do oranžova!


Další várka věci je od Romči. Nevím, jestli Romču znáte, ale sežene vám kosmetiku z Ameriky, jen si to u ni na fb zamluvíte, zaplatíte a hotovo:) Já jsem si vybrala Tarte sadu, která obsahuje BB krém, tvářenku, řasenku, sprej na obličej a odličovací olej. Vše jsou to miniatury, ideální na vyzkoušení:) Bobbi Brown dvoufázový odličovač je také v mini verzi a ideál na cesty:) Estée Lauder řasenka je další miniatura a naprosto jsem se do ní zamilovala, dělá krásné prodloužené řasy. A další miláček je Age Rewind korektor, který umí krásně projasnit a zakrýt.



Poslední přírustky jsou z drogérie a Nyxu. V drogérce jsem si doplnila sbírku věcí na obočí a sada od Rimmelu je naprosto skvělá (hlavně vosk). Za to gel od Alverde mě nenadchnul, velký kartáček, teplá barva, ne... Poprvé jsem i navštívila prodejnu Nyx a samozřejmě si něco odnesla! Ještě téměř zadarmo, protože jsem ten den našla na zemi peníze, poprvé v životě..;D Klasika je Jumbo tužka v bílé barvě, ikonická Lingerie tekutá rtěnka v odstínu Embelishment, která je úchvatná-odstín dokonalý, úžasně drží, akorát se celkem těžko vrství. No a fialovou rtěnku jsem si zamilovala <3 Je voděodolná, skvěle drží, prostě paráda. Potřebuju jich víc, i těch tekutých:D




Máte něco od Nyxu?:)

3 komentáře:

  1. To jsou naprosto bombový nákupy! Od Nyxu Lingerie je na mém wishlistu :) Zatím vlastním jen Jumbo tužku, ale pomalu se to bude rozrůstat :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Yves Rocher a NYX jsou zlo, taky tam pravidelně hřeším... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Ach! Yves Rocher!! Ta rtěnka od Nyx je bomba! Já mám stíny a lesk na rty!

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu