pátek 1. dubna 2016

Nejčastěji používané produkty

Chcete vědět, čím se líčím? Jaké produkty mám nejraději? V dnešním článku se to dozvíte;) Když se líčím na den (nejen), tak je to právě těmito produkty. Pokud jdu do práce, tak mi většinou stačí jen pleť+obočí+řasenka. Ale někdy přijde řada i na oči;)


Pleť

Mojí make-upovou stálicí je Rimmel. Ačkoliv jsem doma měla několik rozdělaných make-upů, musela jsem si zase koupit Lasting Finish 25h. Nějak se mi zbláznila pleť a všechny ostatní mi zvýrazňovaly póry, suchá místa-no byl to děs. Tento mi to díky bohu nedělá:) Pokud potřebuji zakrýt kruhy používám Nars korektor, pokud chci jen projasnit, stačí mi Rimmel Match perfection.


Báze pod stíny

Báze pod stíny to je nutnost;) Zamilovala jsem si Catrice bázi, za ty peníze je fakt super;) TF Shadow Insurance už mám déle a dlouho jsem ji nemohla přijít na chuť, pořád z ní vytékal nějaký mastný olej a až pak tělová báze. Ale po nějaké době se to srovnalo a teď ji začínám používat:)


Pudr+bronzer+tvářenka

Pudřík používám opět Catrice Prime and Fine, který je transparentní a moc fajn. Mou stálicí je bronzer Dallas, v kterém už mám pěknou díru, ale nikdy nezklame. jde použít jak bronzer, tak tvářenka, super věc. No a co jsem si poslední dobou vážně zamilovala, je paletka tvářenek od TF Love Flush. Obzvlášť odstín Baby Love je úžasný jako tvářenka, i trochu jako bronzer, je skvěle variabilní:) Mac rozjasňovač Soft&Gentle je skoro jediný, který používám. Je úžasný, zlatavý, bez třpytek-miluju ho.



Oči

Na očích mi nesmí chybět alespoň řasenka, když už si nedávám stíny. Momentálně používám tuto novou Angelash, kterou mám jen chviličku, tak o ní nic moc ještě nemohu říct, snad jen, že má super kartáček (pro mé řasy). CT On and On Bronze milujeme snad každá, o nich už nemá cenu psát. O čem ale psát chci, je paletka Bon Bons, opět od TF (nějak nebezpečně se mi doma rozšiřuje sbírka Too Faced:D). Paletku mám hrozně ráda, má krásné jemné odstíny, skvěle drží na očích, nádherně voní a nečekala jsem, že mě tak nadchne:)


Obočí

Na obočí mám nejradši pudrové produkty, momentálně hnědý stín od Kiko, který nanáším štětečkem z paletky od TheBalm Nude Tude. K fixaci obočí používám gel od Essence Make me brow, ale ráda bych zkusila i Benefit, který Essence tak trochu okopírovala.


Štětce

Blendící štětce používám dva, jeden na preciznější Hakuro (více do špičky) a pak na finální rozblendění úžasný Zoeva z Rose Gold kolekce. Plochý na oči, který mám hodně ráda je Ebelin, který je větší a krásně nanese stín na celé víčko. Od Ebelin mám i štětec na tvářenku a rozjasňovač, které jsou také moc fajn. Tvářenkovým většinou nanáším bronzer a tvářenku na jablíčka nanáším RT štětečkem. Od RT tu mám ještě dva štětce na pudr, jeden krásný zlatý z Bold Metals kolekce, tím zapracovávám spíše korektor, protože je placatý a větším zapudruji celý obličej. Tekutý make-up nanáším houbičkou, většinou Ebelin. Teď mám novou i od Real Techniques, ale hodně mě překvapilo, že je tvrdší než Ebelin.




Líbil se vám dnešní článek? Bez jakých produktů si nedovedete líčení představit vy?:)

7 komentářů:

  1. Používáš krásné výrobky. Hodně se mi líbí paletka od Too faced. Já si nedovedu líčení představit bez řasenky a něčeho barevného a pečujícího na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Samé skvělé věci. Připomněla jsi mi, jak moc si chci koupit něco od Too faced. Houbičku Ebelin mám a používám ale asi je lepší ta od Real Technique

    OdpovědětVymazat
  3. Od Rimmelu mám velice ráda mekupy, tento jsem zrovna dopotřebovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Takéto články mám rada. Tiež používam makup od Rimmel, presne tento, no v najsvetlejšom odtieni aký je u nás dostupný a je na mňa troška tmavý takže ho používam hlavne na leto. Inak musím súhlasiť s tebou že tento makeup je úplne skvelý, pretože nevysušuje, nezalieva do vrások, krytie má tiež super a na pleti vydrží naozaj dlho. Kúpila som si prednedávnom true match od Lorealu, pretože som všade čítala o ňom pozitívne recenzie a horší makeup som teda nemala a dosť som bola sklamaná. Porovnala by som k makeupom od Essence, oranžový, nič nezakryl, vliezol do vrások, proste katastrofa. Teraz som si kúpila Colorstay od Revlon v odtieni 150 buff, pretože má žltý podtón, je troška svetlejší od Rimmelu a tiež je skvelý, pleť je jemná, nevysušuje, nezaliezala do vrások no najmä nevytvára na pleti masku a na pleti vyzerá veľmi prirodzene a som s ním spokojná.
    Inak tvoj blog som objavila až teraz ale je super, máš odo mňa pravidelného čitatľa. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tim true match mame podobnou zkusenost, silene mi zvyraznoval sucha mista, lezl do poru, hruza...Na Revlon se take chystam a uz se na nej tesim;) jinak moc dekuji za odber;)

      Vymazat
  5. Super post! Já snad umím každý produkt, který mám od nějaké značky nahradit jiným! ale obecně bych nemohla být bez balzámů a nebo pudru!

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu