čtvrtek 14. dubna 2016

Nákupy březen & duben

Zdravím!:) Jak se máte? Doufám, že se těšíte na víkend a máte nějaké plány. Já jsem bohužel v práci:( No mám tu pár věcí, které bych vám chtěla ukázat a musím se pochválit, že tu nemám nějaké drahé položky:) Jdeme na to!

Chtěla jsem vyzkoušet kosmetiku z Cien z Lidlu a hodně jsem slyšela o jejich nových šamponech, tak jsem ho vzala na zkoušku a k tomu mě ještě zaujal malinký levandulový krém. Do koupelny mi přistál i Balea olejový tělový peeling s vůní citrónové trávy ,pleťové mléko Astrid a šampón Isana.
Krém na ruce z Oriflame jsem měla jako dárek k časopisu.


Z dmka jsem si tento měsíc odnesla všemi opěvovanou Růžovou vodu. Používám jí teprve pár dní, ale asi se do ní pomalu zamilovávám;) Rimmel 25h lasting finish mám už podruhé a ačkoliv tu mám hodně jiných make-upů, musela jsem si koupit znovu tento. Dlouho jsem toužila po Devilash a když Dermacol přišel s Angelash, hned jsem si ji musela koupit:D Ale musím říct, že mě zatím extra nenadchla a asi půjdu pro její sestřičku... No a poslední dvě věci jsou také z dekorativky a to tužka na rty od Maybelline a Essence fialová linka na oči, která mi teď ladí k vlasům;)


Z nekosmetických věcí tu mám štětce RT, které jsem vám ukazovala už v samostatném článku, když mi dorazili:) Hodinky Daniel Klein mám z Vinted za krásných 500 a mám z nich velkou radost! Byla jsem také v Ikea a nakoupila zase svíčky a květináčky, které jsou vidět i v předešlém článku.



Co nového máte doma Vy?:)

15 komentářů:

  1. Na Baleácký olejový peeling a Cien minikrémíky už mám nějakou tu chvilku zálusk. Hodinky jsou krásné ♥

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé nákupy. Na tu růžovou vodu se musím v DMku taky podívat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné nákupy, já si lotion od Cien taky koupila. Astrid odličovací mléko mám a nijak extra mě nenadchlo. Hodinky jsou perfekt a štětce RT také, mám ten expert face brush na make up, je skvělý a investice do něj se vyplatí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky nějak extra nevyhovuje:/ Štětce jsou super, souhlasím:)

      Vymazat
  4. Ten Balea peeling musím vyzkoušet, měla jsem několik balení stejného produktu od Saloosu a byl úžasnýýýý. Jinak závidím zlatý Real Techniques :)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ty hodinky jsou parádní! O téhle řasence od Dermacolu jsem taky uvažovala, nakonec vyhrála jiná, která mi absolutně nevyhovuje..
    Chic by Jane

    OdpovědětVymazat
  6. Peeling Balea je zajímavý a také ta růžová voda. Vždycky se na ni dívám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Hodinky mám taky a jsem moc spokojená, Rimmel umí fakt parádní make-upy, nyní už mám svůj třetí a super.

    OdpovědětVymazat
  8. Krém na ruce s levandulí jsem si taky pořídila, nemohla jsem odolat tomu krásnému mini balení. Do kabelky bude ideální :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásny článok :) Tie hodinky sú krásne. Ja mám nové iba pár kusov oblečenia a kozmetiky nič špecialne :)

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu