pondělí 21. března 2016

Nákupy březen: Too Faced, Ebelin...

Další nákupy! Tentokrát tu mám i pár poděděných věcí, které jsem dostala od kamarádky;) Vyměnili jsme si mezi sebou věci, které jsme nepoužívali a tak jsem svou sbírku dost protřídila:) No a co je u mě teda nového?

V Sephoře jsem neodolala tvářenkové paletce od TF. Už dlouho jsem nad nějakým srdíčkem přemýšlela a jakmile k nám přišla paletka, bylo jasno;) Proč si budu kupovat jednu, když téměř za stejnou cenu jich mohu mít šest?:) Mimochodem, mám pocit, že Too Faced je v mé sbírce kosmetiky zastoupená víc a víc;)



Pak tu mám pár maličkostí, od všeho něco;D Matnou rtěnku a olej na pleť z Oriflame, tužku na obočí Essence, Ebelin vějířovitý štětec a voňavý antibakteriální gel na ruce ze Sephory, bez kterého už asi nemůžu žít..;D


Od kamarádky jsem podědila dost věcí, ale chci vám ukázat hlavně rtěnky;) Z těch mám velkou radost, jsou nádherné. Hlavně růžovo-nude od Dermacolu a Nyx lip cream:)



9 komentářů:

  1. Prosímtě kolik stojí ta paletka tvářenke od TF? Ráda bych si ji taky pořídila, ale bohužel Sephoru nemám nikde poblíž a tudíž ani nemůžu omrknout ceny. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super úlovky. Ta paletka tvářenek je vážně krásná.

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní nákupy. Achám nad krásnou paletkou tvářenek, vypadá naprosto dokonale a určitě se po ní podívám. Věci od kamarádky se mi také líbí a matná rtěnka od Oriflame vypadá lákavě.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta paletka tvářenek je nádherná. Skvělé nákupy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Po tej TF už dlho kukám takže čoskoro už ju musím aj ja kupit :-D

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu