středa 2. března 2016

Mini new in: Nars, Catrice, Freedom...

Dneska jsem v rychlosti navštívila drogérku a jak to dopadlo? Něco málo jsem si odnesla;)



Začnu ale asi věcí, která z drogérky není, ale ani jsem pro ní nehnala do Sephory. Objevila jsem totiž vinted, kde jsem teď každý den a Nars tvářenka v odstínu Madly musela být má. Když ji slečna ještě zlevnila neváhala jsem. Je jako nová, skoro netknutá a platila jsem za ní 449 i s poštou:)
Z těch levnějších vod z dekorativky tu mám tvářenku freedom, kterou jsem na rychlo čapla v tetě asi za 37 ve slevě;D Essence lepidlo na řasy jsem si vzala, kdyby mě náhodou chytlo si zkusit lepit řasy, které mám asi rok doma a ještě jsem si je nikdy nelepila..;D Camouflage určitě každý zná, já ho konečně ulovila v Kauflandu, kde mají Catrice;)
Z pečující kosmetiky tu mám krémík od Nivea, jelikož mi došla miniatura Sephora hydratačního krému, takže jsem musela pro něco nového na hydrataci;) No a na výživu pro vlasy jsem si koupila masku od Schwarzkopf.
Nakonec tu mám i jednu nekosmetickou věc, skleněný svícen. Na svíčku ho ale nepoužívám a mám v něm gel na obočí, korektor atd. Většinu věcí mám na stolku v nějakých sleničkách a tenhle svícínek se mi moc líbil i srdíčkovým motivem:)


Co nového je u vás na kosmetickém stolku?:)

12 komentářů:

  1. Moc pěkné novinky. Výživná maska na vlasy by se mě určitě hodila, mám ráda tuhle řadu od Schwarzkopf, jak pěkně voní. U mě toho v kosmetice teď nijak výrazně nepřibylo, teď ani nehodlám doplňovat sbírku. Myslím si že toho mám dost,přes 20 tvářenek určitě do konce svého života beztak nespotřebuji. No a musím šetřit, tak se zatím držím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě v poslední době hodně snažím věci třídit. Nechávám si ty dražší kousky a to co mi nevyhovuje daruji;)

      Vymazat
  2. Vinted je super, ráda tam taky pořizuji kosmetiku i oblečení. Naposled jsem si tam pořídila dva kousky od Urban Decay. Korektor Camouflage od Catrice mám taky a moc ráda ho používám, docela mě nadchl! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny článok a máš super blog. Nechcela by si sledovať navzájom? Ak áno daj mi vedieť.
    http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) o pořízení té tvářenky od Freedomu už jsem taky uvažovala, ale asi si ji ještě pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že za ty peníze není o čem přemýšlet;)

      Vymazat
  5. korektor od catrice bych taky chtěla vyzkoušet:) jinak máš moc hezký blog, vzájemné sledování? :) secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Super novinky! Mě přistálo do sbírek pár matných rtěnek od Avonu :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že si ešte neskúšala to lepidlo, veľmi by ma zaujímalo, či je dobré :) u nás som ho tuším ani nevidela v DM..
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu