středa 17. února 2016

Spotřebováno únor

Make-upy, krémy, sprcháče... Aneb další várka spotřebovaných produktů:) Odličovací tamponky už do článku ani nezařazuji, zas by jich tu byla kupa..;D


Mazání

Spotřebovala jsem tři krémy, každý na jinou část těla;) Krém od Ryoru byl na problematičtější pleť, příjemný s lehkou konistencí, nezatěžoval pleť. Dermacol krém na ruce jsem měla moc ráda, krásně hydratoval a hlavně-ta úchvatná vůně! Boží. No a krém od Balea asi nemusím přdstavovat, ten si všichni chválí. Vyživoval pěkně, ale já jsem na mazání nohou lenoch líná, takže jsem si na něj vzpoměla maximálně jednou do týdne, spíš ani to ne..;D


Odličovač, gely...

Dvoufázový odličovač Garnier jsem měla ráda, bylo úžasný, že nebyl mastný, což vážně nesnáším. Vichy čistící gel jsem používala ve sprše, pleť po něm byla hladká, ale že bych zaznamenala nějaké hloubkové číštění? Nee... No a poslední věcí v této "kategorii" je antibakteriální gel na ruce, bez kterého už nedám ani ránu a v práci ho používám pořád.


Sprcha

No o těchto dvou sprcháčích od Dermacolu asi už ani mluvit nebudu. Miluju je snad všechny. Za to o scrubu mluvit teda budu;D Je od značky Fennel, koupila jsem ho v nějaké malé drogérii, ani už nevim jak se jmenovala. Miluji kokos, takže jsem si vzala ten, ale voněl spíš jako nějaké sladkosti, sušenky. Naprostá pecka. Fakt za těch pár korun (do stovky stál určitě) byl úžasný. I pěkně hydratoval a vyživil:)

Vlasy+vůně

Batiste suchý šampoń jsem měla poprvé, ale ne naposled (už mám doma nové balení), Byl fakt skvělý, udělal objem, po mastných vlasech ani známka a hezky voněl. Kondicionér jsem měla od kadeřnice, byl na hnědé vlasy a měl i hnědou barvu. Jako většina kondicionérů, balzámů a masek mi na vlasech nic nedělal:D Toaletní vodu Salvador Dali jsem dostala už před rokem od Ježíška a až teď jsem ho dodělala. Kdo mě zná tak ví, že se skoro nevoním, ale snažím se to napravit, protože mám doma teď asi 10 voňavek, což mám tak na dvacet let..:D Každopádně tahle voněla nádherně a dlouho vydržela na těle.


Make-upy

Dopatlala jsem i dva make-upy, oba od Rimmel. Nebudu vám lhát, nevidím mezi nimi rozdíl. Co ale vím, že jsou skvělé a budu kupovat další. Teď jsem chtěla změnu a koupila si jiný, což už vidím jako chybu:D Ze začátku jsem nechápala, co na těchto make-upech všichni vidí. Teď to vím, To že nejsou vidět, jsou přirozené, nic nezdůrazňují, drží, vypadají skvěle a miluju je!:)


Máte rádi make-upy od Rimmel?:)

23 komentářů:

  1. Oba Rimmel makeupy jsem taky měla a byla jsem s nimi moc spokojená. Ale když na trhu je tolik makeupů a já bych je vyzkoušela nejradši všechny... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tě chápu;D Ale bojím se, že mě ostatní zklamou..

      Vymazat
  2. Teď mám zrovna také ten make-up od Rimmelu a jsem spokojená, akorát mi přijde, že nějak moc rychle ubývá :D
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, match perfection jsem měla celkem dlouho, ale ten druhý mi celkem rychle zmizel..;D

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Make upy od Rimmel jsou u mě druhé v pořadí :-) Kávový Aroma Ritual zrovna používám a souhlasím že není co dodat. Vichy Normaderm gel ale v novém balení mám a mám na něj stejný názor jako ty. Jinak ostatní produkty jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaké jsou u tebe na prvním místě?:)

      Vymazat
    2. Na prvním místě asi Loreál z těch co jsem zkoušela, protože mi většina jejich make upů vždycky seděla. Momentálně toužím vyzkoušet Revlon, tak snad se k němu během roku dostanu.

      Vymazat
    3. Revlon bych také ráda zkusila, teď když bude i u nás v parfumérkách tak ho snad zkusím:)

      Vymazat
  5. Makeup od Rimmelu jsem chtěla vyzkoušet, ale koupila jsem si místo něj jiný. Dermacol sprchový gel jsem také měla a momentálně mám černou višeň, Dettol - můj oblíbený antibakteriální gel. :)

    www.dendyss.blogspot.cz beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Makeupy Rimmel jsou moje nejoblíbenější. Právě sháním nový peeling na tělo, třeba najdu ten tvůj :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Makeup Match Perfection mám taky moc ráda :) A krém na nohy Balea s ureou jsem zrovna včera taky spotřebovala a určitě si ho pořídím znovu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty si teho fakt moc spotrebovala. Ach Batiste to je top. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Krapet jsem se pousmála nad tím, že jsem si zrovna tyto dva makeupy od Rimmelu v únoru koupila. :) Já v nich vidím obrovský rozdíl. S tím červeným se zatím moc nekamarádím, je krapet hutnější a zatíží mi pleť, navíc má podtón víc do růžova..Modrý miluju, starou verzi jsem si kupovala několikrát a tenhle je stejně úžasný. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem si všimla, že máš odstín 103, já mám 100, takže je možný, že u tmavšího odstínu ten podtón není tolik znát, možná vůbec..:)

      Vymazat
    2. Já pro modrý poletím asi co nejdříve;D Vidíš, mě vyhovovali oba..;) Ikdyž ten modrý je prostě srdcovka...

      Vymazat
    3. Aha, tak to bude asi tím odstínem;)

      Vymazat
  10. Batiste jsem zrovna také spotřebovala :) Makeupy od Rimmelu mám strašně ráda.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Krém na ruce od Dermacolu také teď používám a jeho vůně je nádherná! :) A stejně jako ty miluju i sprcháče od této značky, hlavně ten melounový ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  12. já teda make-upu od rimmel nemám ráda, přijdou mě moc hustý, mám radši na pleti něco jemnějšího secret-diary-of-beauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Na make-up od Rimmel sa chystám už asi rok, ale práve sa mi minul môj favorit od Bourjois takže sa neviem dočkať, ako sa vrhnem práve na Rimmel. Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  14. Oba sprcháče od Dermacolu som mala a voňajú skvelo :) A suché šampóny od Batiste sú TOP :) Tento som síce nemala, lebo mi až tak veľmi nevoňal, ale mala som 2 druhy a už som si kúpila tretí.
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  15. Se sprcháči od dermacolu to máme rozhodně stejné, já tedy ještě všechny nezkusila, ale totálně je zbožňuji.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu