středa 6. ledna 2016

Můj nový "kosmetický koutek"

Dnešní článek bude takový rychlý, trochu random;) Poslední dobou (no spíš už minimálně rok) jsem více u přítele a doma téměř nejsme. Jenže jsem u nás v pokoji neměla téměř žádný prostor a hlavně stoleček na líčení, který jsem si nakonec trošku vydupala a jsem hrozně happy, že mám svoje místečko:) samozřejmě to nemám uplně uspořádané, je to jen na rychlo a myslím, že časem si to nějak uspořádám a mohlo by být i skladování kosmetiky:))




14 komentářů:

  1. Krásný koutek :) určitě se těším na článek o skladování kosmetiky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherný :-) Já u nás doma, kde mám konečně vlastní pokoj - jako doma s rodiči - bydlím asi 8 let a za celou tu dobu jsem si říkala, že si ten pokoj jednou dodělám podle svého - s pěknou velkou postelí a úžasným kosmetickým koutkem... nicméně mám jen tu postel :D a brzy se budu stěhovat pryč, tak doufám, že v novém bydlení s přítelem prostě už ten koutek bude!!! Jinak si ho též vydupu a bude :-)

    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydupej! Navíc ještě když se budete stěhovat;) My jsme nasáčkovaný v malém pokoji..;D

      Vymazat
  3. Hezký koutek!:) Také by se mi něco takového líbilo, ale mám maličký pokojík, takže jsem ráda, že tam dám všechny potřebné věci...ale jednou bych si chtěla udělat pořádně velký kosmetický kout! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to moc hezké, taky jsem si nedávno trochu organizovala kosmetiku, už to bylo třeba :). Vždycky objevím nějaké zapomenuté produkty a vytřídím to, co už nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to znám;) Teď jsem vytřídila pěknou várku věcí;D Vždy to skladuju, že je toho škoda, ale stejně to nepoužívám, takže to teď rozdávám dál:)

      Vymazat
  5. Máš to pekne zoradené. Taký kútik mám aj ja a je to dosť praktická vec.
    KATES WORLD

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezky zorganizované a koukám že máš už slušnou sbírku kosmetiky. Já toho tolik nemám ale mám to skladované zhruba na stejný způsob. Pěkná ta černobílá krabice :-) Na stůl se šuflaty a místem na kosmetiku jsem čekala asi 3 roky. Dříve jsem vše skladovala v krabicích ale jak je toho víc a víc je potřeba mít na to lepší místo. Hlavně praktické místo a nehledat pořád věci někde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo časem se mi ta sbírka rozšiřuje..:) Je fajn to mít hezky uspořádané...

      Vymazat
  7. Moc hezké, já jsem si nedávno taky ukládala kosmetiku. Také toužím po kosmetickém stolku a nějakém koutku jen pro sebe, tak snad se mi to raz splní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. krásne, super nápad tá krabica :)

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu