úterý 22. prosince 2015

Spotřebováno prosinec

Vím, že spotřebováno tu bylo předminulý článek, ale nějak jsem zase vše vypotřebovala najednou;D


Na vlasy jsem toho vypotřebovala celkem dost;) Veliký šampon a kondicionér jsem dostala od kadeřnice, když jsem byla na keratinu. Ty byly super, kondicionér mi jako jeden z mála něco s vlasama dělal. Spotřebovala jsem i set z Yves Rocher, též šampon a kondicionér. Bylo to fajn duo, ale jak říkám, málokterá věc mi na vlasech udělá nějaké zázraky. No a poslední věc byl dvousložkový sprej na vlasy Avon, který se strašně rychle spotřeboval a taky nic nedělal:D


Dneska tu mám i hodně věcí na tělo, především peelingy, ve kterých se teď dost vyžívám;) Jahodový od Avonu byl úžasný, voněl jak jahody a marshmallow;)) Alverde peeling už byl horší, měl v sobě takové kousky kokosu, ne ty klasické zrníčka, takže jsem ho spíš používala jako sprcháč. Třetí peeling je také od Avonu, tentokrát na obličej a ten mi pěkně pleť vyhladil, fajn věc. Sprcháč Dermacol voněl jako Piňacolada/sakra jak se to píše?:D Krásná vůně, tyhle sprcháče miluju.


Z Dekorativky tu mám jen dvě věci, ale alespoň něco;D Pudr Stay Matte každý znáte a je to moje minimálně druhé, spíš třetí balení. Měla jsem tam ještě zbyteček, ale ten se mi rozbil... Řasenka Rimmel je u mě už hooodně dlouho, ale pořád mi jí bylo líto vyhodit, svého času jsem ji mívala hodně ráda, dělá pěkné a přirozené řasy.



6 komentářů:

  1. Pudr Rimmel používám krátce a přijde mi, že rychle ubývá. Jinak super produkt

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho naopak měla hodně dlouho, řekla bych, že skoro rok;) Ikdyž jsem ho občas střídala s jinými...

      Vymazat
  2. Pekne spotrebovano, tenhle vsemi chvaleny pudr od Rimmelu musim uz konecne taky vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne spotrebovano, tenhle vsemi chvaleny pudr od Rimmelu musim uz konecne taky vyzkouset :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zkušenost se sprcháčem od Dermacolu, ten měl úžasnou vůni, tak jsem ho vlastně koupila ségře na Vánoce :). A jahodový peeling z Avonu mám taky i ten čokoládový :)

    OdpovědětVymazat
  5. S tím sprejem na vlasy od Avonu jsi mě moc nepotěšila, zrovna jsem ho dostala k Vánocům :D Sprcháče od Dermacolu jsou strašně super, nejvíc miluju ten melounový, ale tenhle půjdu minimálně očuchat :D Pudr Stay Matte úplně miluju (ehm, pod stromečkem jsem našla rovnou dva :D), akorát nemám ráda, že dříve, nebo později mi vždycky spadne na zem a rozbije se mi :D

    Zvu Tě na mojí Giveaway!

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu