úterý 22. září 2015

Recenze: Kiko Color-Up Long Lasting Eyeshadow

Po sto letech recenze? Ano! Protože tento produkt si ji zaslouží. Nerada dělám recenze na kosmetiku, která je průměrná, používám ji, ale je prostě "obyčejná". Takže jsou recenze buď negativní anebo pozitivní. Jak obstál tento stín v tužce?


Byla jsem hrozně nadšená, když jsem ho sehnala v blogsale:)  Kiko stíny jsem si nějaké sehnala na dovolené v Itálii, ale u nás sehnat nejdou, bohužel.
Tužka je v odstínu 10, což je krásná taupe barvička, s krásně jemným nádechem do fialkova. Doufala jsem, že mi nahradí Color Tattoo, protože to používám pořád. Tohle srovnávat nemohu, protože Kiko stín je více sušší a trochu do matna, CT je více krémové. Díky sušší konzistenci je ale naprosto skvělá výdrž! Dá se mnou dvanáct hodin v práci a jestli se odličujete micelárkou, tak tohle by byl oříšek;) Alespoň pokud máte suchá víčka, já to občas micelárkou dávám, ale po celým dni v práci a s mými mastnými víčky:)


Já jsem se stínama moc spokojená. Když nechci lesklé Color Tattoo, beru tuhle krasavici, prdnu ji na víčko, navíc se narozdíl od CT nezamažu, protože aplikace tužkou je naprosto nenáročná a super;)

Máte doma něco od Kiko? vaše oblíbené krémovky?

5 komentářů:

  1. Pastelka vypadá super ale od teto značky bohužel nic nevlastním :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám od KIKO rtěnku na kterou jsem nedávno psala recenzi, linky ve fixu a dva laky na nehty :) A všechny produkty dokonalý. Stíny vypadají dobře, moc se mi líbí ten obal! <3
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si od kiko chtěla pořídit stíny, jenže jsem na to na dovolené zapoměla :( :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá skvěle. Já tu značku teda neznám. Musím to omrknout. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu