sobota 15. srpna 2015

Moje kosmetická sbírka: rozjasňovače

A pokračujeme v sérii článků o mé kosmetické sbírce;) Tentokrát vám ukážu mě rozjasňovače. Sbírka se bude nejspíš pořád rozrůstat, jelikož začínám rozjasňovačům propadat pořád víc a víc.:) Zatím jich mám jen 6, takže zatím dobrý, šest je málo;D



Začnu asi mým nejoblíběnějším. Mac Soft & Gentle. Hodně dlouho jsem po něm prahla. No a když jsem na eshopu Douglas natrefila na slevu 20% šla jsem do něj(vyšel mě na 685,-). Asi tušíte, že na něj nemám křivé slovo. Čekala jsem že bude do zlata, ale na štěstí je to takové růžové šampaňské;D Na tváři udělá úžasný glow efekt, hodně září, ale pořád přirozeně, žádné velké třpytky, jen lesk. Výdrž skvělá, pokud nemáte extra mastnou pleť tak drží celý den.I obal se mi líbí, krásný matný černý... Miluju ho!

Druhý můj oblíbenec je Mary-Lou od TheBalm. Milujou ho všichni, i já. Narozdíl od Macu je do zlaté barvy, neobsahuje třpytky, drží. Balení je opět super, i se zrcátkem;)

Sleek konturovací trio mám taky ráda, je skvělé na cesty. Rozjasňovač v paletce je takový univerzální, ani ne zlatý, ani ne růžový, ani stříbrný, něco mezi. Je pěkný, nemám mu co vytknout, ale předchozí dva mám prostě radši a tak je tento v pozadí za nimi.

Dermacol zkrášlující fluid v odstínu Day Light je jedíný tekutý highlighter v mé sbírce. Je moc fajn, hlavně teď v teple, lépe vydrží, nádech má do zlata a na pleti je přirozený. Můžete ho i přimíchat do make-upu, aby jste vypadali svěže;))

Catrice rozjasňovač (010 Fairy Dust) jsem kupovala hrozně nadšená z toho, že něco takového je i v drogérce. Vypadal podle testeru skvělé, ale já vám nevím no. Moc se neleskne, díky bohu ale neobsahuje třpytky. Řekla bych že je to něco mezi normálním pudrem a pudrovým rozjasňovačem. Nádech má do zlata i meruňkova zároveň. Co víc říct, nepoužívám ho, ale pro začátečnice by mohl být fajn, nepřeženete to s ním.

No a poslední pán na holení, Sephorácký rozjasňovač. Byl snad můj první a jsem z něco zklamaná a už ho asi nikdy nepoužiju;D Jsou v něm třpytky, a docela velké, což já nepřekousnu, Tenkrát jsem ho kupovala v Blogsale u Rendy. Jen tak mi tu leží a asi bude ležet navždy:D

Zleva: Mac, TheBalm,Sleek, Catrice, Sephora, Dermacol







12 komentářů:

  1. Máš jich teda pěknou sbírku už :-) A fakt nádherný. Já mám zatím jen dva. Na chuť jim teprve přicházím, takže si myslím, že se sbírka do budoucna též rozroste.
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem jim propadla celkem nedavno, ale dokazou na obliceji uzasny efekt, takze si myslim ze az jim prijdes na chut, budes jich chtit vic a vic;)

    OdpovědětVymazat
  3. Téda to je produktů :) Já rozjasňovač nemám ani jeden, jen jeden bronzer

    OdpovědětVymazat
  4. ten od Macu sa mi veľmi páči! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkná sbírka. :)
    Kačí, vyhrála jsi u mě giveaway. Přišel ti mail?
    Kattylife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem na mail odpověděla, moc děkuji:)

      Vymazat
  6. Boze to je nadhera!!!! chystam podobnou serii clanku :)

    http://celbova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. To je parádní sbírka :) Já mám stejný Mary-Lou od TheBalm a líbí se mi jeho zlatavý nádech.

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu