neděle 9. srpna 2015

Moje kosmetická sbírka: krémové oční stíny

Napadlo mě udělat takovou sérii článků, kde vám představím jednotlivé části mé kosmetické sbírky. Ostatně už jsem podobné články dělala o tvářenkách KLIK a o rtěnkách KLIK, akorát to bylo formou Tagu. Dneska vám ukážu mé krémové oční stíny;) Bude to tak trochu recenzovací článek.


Asi tušíte, že mezi krémovými stíny mam i Color Tattoo, Ty tvoří největší část mé sbírky. A jaké odstíny vlastním?


Zleva:Pink Gold, On and on bronze, Metallic Pomegranate, Infinite White, Eternal Gold

Pink Gold je krásný univerzální růžový odstín, který je vhodný na denní líčení. Když jsem si ho koupila nosila jsem ho často, teď už moc ne, jelikož v ní vypadám celkem ospale, takže to chce většinou nějak oko oživit:)

On and on Bronze je velmi známý a všemi oblíbený odstín a ani já nejsem výjimkou. Jak je vidt i z fotky, používám ho dost často. Vydrží celý den, i bez jakéhokoliv jiného stínu vypadá skvěle a když ještě oko rozjasníte a zvýrazníte záhyb oka, máte dokonalé líčení. je skvělý na noc, na den, prostě velký pomocník.

Metallic Pomegranate je kouzelný burgundy odstín se zlatýma třpytkama. Je fakt krásný, pro mě podzimní odstín.

Infinite White se musím přiznat ještě mockrát nepoužila, protože se mi hodí spíš na slavnostnější události jako plesy a podobné akce, protože je to bílá barvička, která jde trochu do stříbrna. Je super i jako podklad pod barevné stíny.

Eternal Gold jsem měla jako první ze všech Collor Tattoo a hodně mě zklamal. Jak uvidíte i ze swatchů, hodně hrudkuje a nanáší se nerovnoměrně.


Zleva: Color Tattoo-Infinite White, Eternal Gold, Pink Gold, On and on Bronze, Metallic Pomegranate, Essence, Avon Totally Taupe, Chanel Illusoire

Mimo CT mám krémovky Chanel, Essence a Avon. Upřímně dva z nich už skoro nepoužívám. Asi víte které;D


Essence Stay all day (odstín 02 Glammy goes to...) už mám dost dlouho a upřímně, nepoužívám. Na Color Tattoo prostě nemají, hrudkují a nevydrží. Možná pro začátečnice, za mě ne. Ze stínu Avon longlasting eyeshadow (odstín Totally Taupe) jsem byla na začátku našená, matná taupe barva, přirozený odstín, fajn. Ale taky mi dělá hrudky a nějak vyschl, tudíž ani na víčku moc nedrží. Chanel D´Ombre, odstín Illusoire je nádherný stín, takový chameleonek. Barva do hněda s krásnýma odleskama do fialova. Ideální na večerní líčení, ale přes den je taky fajn, pokud jste na výraznější líčení. Výdrž perfektní, neslévá se, je to něco mezi pěnovým a krémovým stínem,




11 komentářů:

  1. Takový typ článků mám moc ráda,těším se na další díl :-) Color Tattoo si plánuji pořídit už delší dobu,tak snad se k tomu brzy dostanu :-) Láká mě hlavně Pink Gold a On And On Bronze :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají skvěle. :) Já stíny skoro vůbec nepoužívám, moc to neumím. :D
    KattyLife - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Taky vlastním pár stínů Color Tattoo a teď koukám na ten tvůj Metallic Pomegranate a ten teda je! Musím přiznat, že jsem ho teda v drogérce neviděla, tak se asi příště budu muset lépe dívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite po nem koukni, v drogerce ho normalne maji;)

      Vymazat
  4. Já takové stíny nemám a nemám s nimi ani žádnou zkušenost. Růžový odstín pink gold je strašně moc hezký. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Pre mňa sú krémové očné tiene najlepšie, keďže z iných ma štípu oči. Color Tattoo sú super, ale nevedela som, že krémové robí aj Essence. Ja som začiatočníčka, keďže prevažne nosím iba špirálu, tak možno skúsim :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dost znacek dela kremovky, ale color tattoo jsou proste nej a jsou za fajn cenu;)

      Vymazat
  6. Pěkné krémovky, já zrovna žádné nevlastním!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že časem si nějaké pořídíš, protože jsou skvělé a praktické a většinou vydrží celý den;)

      Vymazat
  7. Jsou krásné!! Hlavně ty růžové stíny. :-)

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu