neděle 5. července 2015

New in: Douglas.cz/MAC

V dnešním článku vám ukažu mé dlouho vysněné věci a vlastně tímto nákupem je i mažu z wishlistu;) Hodně dlouho jsem chtěla vyzkoušet kosmetiku Mac. Hlavně jejich proslulé rozjasňovače a taky mě lákala nějaká rtěnka;) Dlouho jsem sledovala eshop Douglas parfumérie, jelikož do kamenného obchodu MAC se mi nikdy chodit nechce, nemám ráda, když jsem v obchodě sama, prodavačka mě sleduje a snaží se mi pomoct;D


Sledovala jsem tedy e-shop a chtěla využít slevu 150,- na nákup za odebírání jejich newsletteru. Díky bohu že jsem s nákupem počkala, protože se tam před pár dny objevila akce 20% sleva na všechen make-up, dekorativku. V košíku jsem měla rozjasňovač Soft&Gentle a rtěnku Creme Cup. Původní cena skinfinishe 857 korun, po slevě 685,- a rtěnka před slevou 553,-, po slevě 442,-. No myslím, že parádní akce! malinko jsem se bála odstínu rtěnky, na některých fotkách na internetu vypadala hodně jako barbie růžová, naštěstí je taková, jakou jsem si představovala. Krásná nahá rtěnka do růžova.






Navíc, jsem si mohla jako dárek vybrat dva vzorečky k nákupu, plus jsem dostala láček na nehty zdarma (jelikož jsem měla nákup nad 999,-).


Máte doma něco od MAC? A váš oblíbený produkt?

9 komentářů:

  1. Využila jsi úplně suprovou akci! To já mám Soft&Gentle ještě s přirážkou i jiného eshopu.. No co se dá dělat, ale je úplně nádherný a je to takový můj skvost v kosmetické sbírce:) Hlavně ted v létě ho používám hodně často. Mám pak ještě tvářenku.
    Jinak mi mluvíš z duše, taky nesnáším prázdné obchody, kde se na mě hned vrhne prodavačka a když jí s díky a úsměvem odmítnu, tak mě tak sleduje na každém kroku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim, vypada skvostne,hned jsem si ho zamilovala:)

      Vymazat
  2. Od značky MAC nič nemám, ale oba produkty vyzerajú úplne super a taktisto aj lak zadarmo, takýto odtieň sa teraz na leto hodí! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Od MAC nemám bohužel nic, ale jednou bych si chtěla pořídit alespoň rtěnku :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Před pár dny jsem zjistila, že eshop Douglas nabízí MAC, tak teď taky čekám na nějakou akci :D. Chci si koupit rtěnky a tužka na oči, a možná i nějaký pigment :). Od MACu toho mám doma spoustu a všechno je super. Nejradši mám matné rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od mac právě doteď nic neměla, jelikož nemám ráda ty kamenné obchody, ale když má Douglas Mac na eshopu, budu asi objednávat další a další věci ;D

      Vymazat
  5. Tu rtěnku musím mít! Vypadá úžasně!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Od značky MAC doma nic nemá, ale ta rtěnka s tím lakem vypadají opravdu úžasně :3

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu