středa 27. května 2015

Spotřebováno květen

Po pár týdnech zase článek s nelichotivě vypadajícími prázdnými obaly;D Nějak se mi toho sešlo zase víc najednou, takže je čas.;)


Odličovací přípravky

Moje třetí a čtvrté balení micelárky od Loréal, což o něčem svědčí;) Vody jsou moc fajn, ale musím uznat, že už mi přestala vyhovovat na odlíčení celého obličeje, včetně očí, protože řasenku prostě stoprocentně neodlíčí. Takže teď už zase používám na oči dvoufázové odličovače. Gel Nivea jsem měla na odličování do sprchy, což je moc fajn vychytávka, když se zapomenete před umytím odmalovat:) Je fakt, že je pak lepší se ještě doodlíčit, ale kdyby ne, nic hrozného se nestane. Občas mě pálil v očich, ale ne pokaždé a za jeho služby jsem to dokázala odpustit, takže do něj půjdu znova, minimálně do něčeho podobného:)


Radosti do koupele

Balistiky od Lush asi nemusím představovat, zbyli mi z nich už jen tyto pytlíky, jsou super na relax, pastva pro oči, nádherná vůně co víc si přát. Jeden balistik jsem měla i od Bomb cosmetics, taky hezky voní, ale neudělá barevnou vanu a obsahoval nějaké bylinky, což mi moc nevyhovovalo...  Sprcháče od Dermacolu z této řady mám moc ráda, dva už jsem spotřebovala (jeden s vůní pomeranč+čokoláda a tento melounový), aktuálně mám ve sprše ještě s vůní kokosu a ananasu;) Poslední věci do vany je sůl do koupele Tetesept, krásně voněla, voda po ní byla taková mléčná...;)


Péče o pleť

Vzoreček od Vichy byl moc příjemný, udělal hebkou pleť, moc fajn;) Jílová maska od Avonu byla děsná:D Měla jsem jí sto let, ani jsem ji nedopotřebovala, hrozně mě na pleti pálela a nic nedělala. Maximálně jsem měla pleť hebkou, ale to mám skoro po všem. Garnier zmatňující gel mám taky už hodně dlouho a vyhazuji, pleť zmatnil a na léto byl fajn, ale nic, bez čeho bych se neobešla. Antibakteriální emulzi na tělo jsem vždycky používala ve sprše, příjemná emulze, ale opět jsem si nevšimla nějakého účinku. To samé bohužel musím říct i o masce od Lush Mask Of Magnamity. Krásně na pleti chladila, obsahovala i malé zrníčka jako peeling, konzistencí byla jako bahno. Na pleti pak zaschla, krásně ji vyhladila, měla jsem ji jako prdelku, ale na pupínky ani na černé tečky nestačila.


Dekorativka+ostatní

Jak já to dělám, že mi řasenka vyschne nejdřív za rok? Tohle už jsou archivní kousky;D Colossalka byla moc fajn řasenka, neslepovala, zahušťovala, obzvlášť když malinko vyschla byla ideální.I Rimmel voděodolná řasenka byla super, nemám nic co bych ji vytkla. O řasence Alverde vám moc neřenku, protože na tu si moc nepamatuju, mám i fakt hodně dlouho a moc jsem ji nepoužívala..;D
No a nakonec něco z jiného soudku, vypotřebovala jsem vosk YC, ale to už někdy v zimě. No co vám budu povídat, nádherně voní a intenzivně, takže nedoporučuju zapalovat v malém pokojíčku před spaním, pak se to blbě větrá..;D:)


No a na závěr ukázka líčení, když jsem si hrála s Acid paletkou..;)





5 komentářů:

  1. Pěkné spotřebováno. Škoda, že si nepamatuješ jaká byla řasenka od Alverde. Pokukuji po nich a docela by mě zajímalo jaká je. :-) Líčení je moc pěkné.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, tej masky od Lush, tiež som si ju plánovala kúpiť a dúfala som, že mi pomôže s čiernymi bodkami :/
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ale nepomáhá téměř nic, tak je možné, že tobě by vyhovovala..;) Hodně lidí si jí chválí.

      Vymazat
  3. už dlho chcem vyskúšať niečo od Lush, teraz možno pôjdem na výlet do Prahy, tak dúfam, že sa tam dostanem :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. parádní spotřebováno hlavně ty řasenky :) mám zkušenosti jen se sprcháčem od Dermacolu

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu