pondělí 30. března 2015

Spotřebováno březen

Po dlouhé době jsem tu opět s prázdnými obaly a pár slovy k nim:) Co bych doporučila a do čeho naopak nemá smysl investovat?


Odličovací přípravky



Dermacol čistící gel na obličej, tento gelík jsem měla ráda. Ve vaně jsem si s ním očistila pleť a bylo vystaráno, měla jsem ji po něm hladkou a osvěženou, fajn věc.

Mixa dvoufázový odličovač je perfektní a mám ho moc ráda, víc vám neřeknu, chci na něj udělat samostatnou recenzi, protože si ji zaslouží.

L´oréal micelární vodu jsem měla ráda na celkové odlíčení obličeje, ale na odlíčení očí prostě nestačí. Ale na pleť proč ne:)

Balea pleťovou vodu jsem upřímně nesnášela. Pálila na pleti a už jsem se nemohla dočkat, až ji dopotřebuju, a že to pár měsíců (teda let) trvalo...

Odličovací ubrousky a tampónky



Proč já vždycky zapomenu které tampónky byly fajn a které na prd?!:D Ale všechny tyhle maxi odličovací tampóny mám ráda, odlíčím s nima obě oči a někdy i celý obličej. 

Douglas odličovací ubrousky mě celkem zklamaly. Čekala jsem od nich víc, na oči mi vadí, protože jsou hrubší. Kdyby měly jemnější texturu, asi by byly fajn.

Vlasová kosmetika


Klorane vlasový balzám jsem si kupovala v lékárně, když jsem se ptala co na poničené a zacuchané vlasy. Udělal mi hebké vlasy, ale doporučila bych ho spíše na méně poničené, s mými uzly ve vlasech mi nepomohl.

Avon olejíček na roztřepené konečky byl moc fajn, vlasy se po něm leskly a byly příjemně hladké.

Dekorativní kosmetika


No name paletka krémových stínů byla asi kdysi dávno v nějakém časopise a asi jsem ji nikdy nepoužila, jen mi ležela zbytečně v pokoji, takže šup do koše;D

Astor řasenka mi vydržela asi 2-3 roky!:D Já vím, že jsem ji měla už dávno vyhodit, ale byla fajn, nevyschla a dělala pěkné řasy:)

Baby lips balzámek vám určitě nevyléčí popraskané rty, ale do kabelky je to dobrý pomocník:)

Ostatní...


Avril Lavigne toaletní vodu jsem tenkrát chtěla jen kvůli tomu, že jsem Avril poslouchala. Což mi připomíná, že vypotřebovat voňavku mi vážně trvá několik let-minimálně 4?;D Mám ráda sladké vůně, což tahle byla, krásně voněla.

Alverde sůl do koupele tak nádherně voněla a proč si za pár korun neprovonět vanu?:)

Loréal denní krém byl skvělý, hutnější, což já ráda a krásně hydratoval, do něj bych šla zase:)


Zkoušely jste něco z těchto produktů? Co naposledy jste spotřebovaly vy?:)


11 komentářů:

  1. Já zrovna včera spotřebovala sprchový gel od Dermacolu a pak tělový krém z Oriflamu :). Měla jsem jen ten olejíček z Avonu a mě nesedl zase. Teď jsem si koupila tu čisticí vodu od Baley akorát v růžovým obalu pro suchou pleť, tak jsem na ni zvědavá, doufám, že mě nebude pálet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháč od Dermacolu mi taky brzy dojde;) Doufám, že ta růžová voda bude lepší než tahle..;)

      Vymazat
  2. Čisticí gel od Dermacolu mám mooc ráda.. Jako jeden z mála mi tenhle vyhovuje.. Olejíček od Avonu mám taky a s tím jsem nebyla uplně spokojená

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik věcí. Těch stínů je škoda, má celkem pěkné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mela kdysi taky nejakou pletovou vodu od Balea a byla to hruza, palila a silene me z ni stipaly oci, no ta letela hned pryc :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mala som, a asi ešte stále niekde mám, tú voňavku od Avril. Tiež sa mi veľmi páčilo ako voňala, ale kúpila som si ešte väčšiu flaštičku, a potom nie a nie ju munúť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, mě trvá roky a roky vypotřebovat voňavku..;D

      Vymazat
  6. Z týchto produktov som asi nemala zatiaľ žiadny, iba Baby Lips, ale inú príchuť. :) A po tej soli do kúpeľa sa musím poobzerať v DMke! Milujem všetko s vôňou makadamiových orechov :D
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu