úterý 10. března 2015

Malá (ale drahá) radost

Teď vám povím příběh o naivní holce;D No jak začít. Byla jsem v Palladiu a dostala jsem 30% slevu do Sephory. A navzdory tomu že já skoro do parfumérek nechodím, rozhodla jsem se, že tuto slevu musím využít! Zamířila jsem hned ke stojanu Benefit, protože jsem dlouho chtěla benefití produkty vyzkoušet a rozhodovala jsem se mezi bronzerem a tvářenkou. Buď Dallas nebo Rockateur. Byla jsem praktická a vybrala si bronzer, protože ten používám denně. Tvářenka byla sice nádherná, ale znáte to. Dojdu ke kase a tam jsem se dozvěděla, že sleva je na druhý levnější produkt. Samozřejmě jsem nechtěla být za blba (což se mi stejně podařilo) a Dallas si vzala. Paní mi alespoň udělala kartičku a měla jsem slevu 10%. No byla to pro mě darda ale stejně jsem chtěla někdy Benefit zkusit;)

Za posledních pár dní mi ještě doma přibyl lak na nehty Loréal a gel na obočí Maybelline.




Ten samý den jsem si ještě koupila krásný jarní kabátek v C&A se slevou od O2, vyšel mě na osm stovek. Krásná cena že?:)



5 komentářů:

  1. Béžový kabátek je moc pěknej a lak se mi taky líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. trenčkot by som chcela aj ja, ale zatiaľ mi žiadny nesadol :/ tvoj je super! :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Ja by som nemohla nosiť dlhé kabáty pretože si myslím, že by som vypadala ako Voldemort takže to prenechávam takým ako napr. tebe dúfam, že ho dobre využiješ a skombinuješ do outfitov! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  4. O tomto bronzery som počula samé chvály! :) Musí byť fakt super :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat
  5. O tomto bronzery som počula samé chvály! :) Musí byť fakt super :) Lovely Beauty Book

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu