čtvrtek 8. ledna 2015

Nákupy: Lancome, Yves Saint Laurent, Yves Rocher a C&A

Včera jsem byla v Praze na nákupech s jediným cílem: koupit si v Marionnaud nějaký dobrý make-up a rtěnku od YSL, po které jsem hrozně dlouho toužila. V Palladiu bohužel nic z toho, co jsem si vybrala, neměli a prodavačky tam byli velmi nepříjemné. Už jsem si myslela že odjedu s nepořízenou a naštvaná. Pak jsem hledala další Marionnaud, na netu jsem našla, že by mělo být v Debenhams a v pasáži Myslbek, ale tam byl jen Douglas.Ale nakonec vše dobře dopadlo, když jsem uviděla nahoře na Václaváku zapadlé malé Marionnaud, kde byly moc příjemné prodavačky a měly to, co jsem chtěla;)


Za poukázky, které jsem dostala k vánocům jsem si vybrala rtěnku Rouge Volupté od YSL a make-up Teint Idole Ultra 24H od Lancome. Jsou to moje první dva dražší kousky a jsem na ně moc zvědavá! K nákupu jsem ještě dostala krásný sprcháček Marionnaud, založili mi věrnostní kartičku a hned k prvnímu nákupu mi připsali 50 bodů;) Koupila jsem si ještě odličovací tampónky, ty se nikdy neztratí...;)





V Yves Rocher jsem koupila jen dva sprcháče, které mám jako dárečky a ještě jsem k nákupu dostala dvě růžové propisky..;)


Mimo kosmetiky jsem si koupila ještě oblečení, konkrétně dva svetříky v C&A, každý stál 250,- :) Moc se mi líbí detail všité košile u světlejšího svetru!:)




14 komentářů:

  1. Ty svetry jsou krásné, s tou všitou košilí to vypadá moc dobře :) A rtěnka má krásný odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ta košile v něm je super, vypadá to elegantně:) Odstín rtěnky jsem vybírala aby byl co nejpoužitelnější, ale bylo tam mnoho nádherných výrazných odstínů:)

      Vymazat
  2. Ten rúž je úplne bomba,taktiež by som ho niekedy v budúcnosti chcela vyskúšať.
    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla na mém "wishlistu" dlouho, sama bych si ji asi nekoupila, ale když jsem dostala k vánocům poukázky, využila jsem toho:) Třeba ji někdy dostaneš jako dárek..;)

      Vymazat
  3. Predavačky sú často celkom oriešok. Samozrejme ani mne by sa nechcelo tam tvrdnúť, ale zasa rada ľuďom poradím a keď by som zákazníkov odháňala už len pohľadom na moju mrzutú tvár, bolo by to ešte horšie. No je fajn, že si nakoniec kúpila čo si chcela. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě by takový lidé ani neměli pracovat v obchodech, já jsem vždy na zákazníky příjemná a usměvavá, ačkoliv někteří jsou vážně otravní... Ale mělo by všude platit pravidlo náš zákazník, náš pán..;)

      Vymazat
  4. Nemám ráda, když jdu nakupovat a jsou na mě nepříjemní, takovém obchodům se hned vyhýbám. Naštěstí ted se mi děje to, že potkávám jen milé a usměvavé lidi. :) Ty sprchové gely vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný nákup :) Ten sprchový růžový gel od YR mám taky
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Kúpila si si skvelé veci, svetríky sú nádherné a sprcháče od Yves Rocher úplne milujem... :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  7. pělný článek, ty svetříky jsou nádherný, máš krásnej blog:)
    Jakub Janata fashion blog

    OdpovědětVymazat
  8. jéé opravdu krásné věci jsis koupila :) YR ♥ ta rtěnka a makeup waau

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu