úterý 30. prosince 2014

Co mi nadělil Ježíšek?

Ano, i já mám pro vás článek co jsem dostala od ježíška, přece vás o to neochudím;) Ikdyž asi tak půlku věci jsem zapoměla vyfotit, nemám tam všechno oblečení, kabelku, cd Chinaski, lístek na festival, jídlo, pití, peníze atd..;) Ale to co jsem našla a to co mi přijde nejvíc zajímavé hlavně pro vás tu mám;)

Největší radost mi udělaly poukazy do Marionnaud. Ségře jsem naznačila že bych si přála poukaz do parfumérky, ale když jsem je dostala ještě od táty, měla jsem velikou radost, hurá na nákupy!:) Konečně si můžu koupit dražší kosmetiku po které toužím!



Další věcí, kterou mě táta dostal, byla krásná bundička-křivák, který se mi hned zalíbil a něco takového jsem si i přála. Je krásný, černý s kožíškem, mám k němu i kabelku s kožíškem, kterou jsem vám zapoměla vyfotit. Dostala jsem ještě trička (taky jsem nevyfotila všechny) a skvělou šálu, čepici a palčáky v norském vzoru.Vše objednával přes net a za to má taky můj obdiv, pro tři ženský objednat oblečení asi není moc lehký úkol...;D


Kosmetika mi udělala také velkou radost, obzvlášť Dermacol sprcháč a také rozkošný sprcháč od Avonu ve tvaru sněhuláčka, dostala jsem dva, jeden jablečný a druhý pomeranč:) Skvělá je taky vůně S. Dalí!



Od mamky jsem mimo peněz dostala dva rozkošné hrníčky se sovičkama, jeden menší a jeden velký;) Od tety mám kabelku, od přítelovi mamky peněženku + kosmetiku, rozkošné ňuňací ponožky a dokonalý svetřík se sovičkou:) Od další tety jsem dostala naušničky a voňavku od Avonu:)



No a za penízky k vánocům jsem si koupila mobil;) teda respektive jsem si je přidala na mobil. Tenhle jsem chtěla už dlouho ale v Praze na Alze apod. byl hrozně drahý a tak jsem si vyhlídla v jednom obchodě v Liberci jiný za necelých 5000,-, ale když jsem pro něj jela, tak ho neměli. Tak jsem si holt připlatila za tento, ale mám ten, co jsem chtěla a jsem spokojená;)


Copak jste pěkného dostali vy?:)

5 komentářů:

  1. Jé, dostala jsi překrásné dárky :) Já tak yzrovna psala článek, tak se můžeš mrknout
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne darčeky,ten mobil by ma tiež potešil.

    www.janie-hannagonova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. krásné dárečky :) ten mobil je moc pěkný :) a ta kabelka je božská :)

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu