pátek 28. listopadu 2014

Nákupy listopad ll.-TheBalm, Lush

Giveaway


Šikovná Kačenka, během listopadu dva nákupní články;D Ale abych se trochu ospravedlnila, měla jsem svátek! Takže o něco jsem si řekla a něco koupila za peníze, které jsem dostala:)


Poprvé v životě jsem byla v Lush! A splnila jsem si pár věcí z wishlistu! Chtěla jsem si něco objednat z e-shopu, ale baych ušetřila, odhodlala jsem se jít tam osobně;D A je to tam vážně skvělé;) Koupila jsem si koupelové bomby- Think Pink, Twilight a Northern Lights. Dále pak pleťovou masku a žvýkačkový peeling na rty. Úžasně to všechno voní!


Dále tu mám do koupele kokosovou sůl Tetesept a konfety od Avonu (mýdlové kytičky, dělají pěnu a voní). Když jsme u toho kokosu mám i nové mléko, které jsem dostala k svátku:)



No a poslední věci z kosmetiky jsou od TheBalm! Jupí!:) Taky dárky k svátku od přítele. Kupovala jsem tam někdy v září věci v akci 2+1, paletku Nude Tude jsem dostala v září k narozeninám a zbytek k svátku -rozjasňovač a tvářenku;) Lou-manizer je dokonalý! Ale to už asi všichni víte:)
Poslední věcička a zároveň moje premiéra-Yankee Candle! Jelikož svíčky jsou dost nákladné, zkusila jsem vosk, už se na něj těším:)



9 komentářů:

  1. krásne vecičky. Ja som v Lush ešte nikdy nenakupovala, predajnu nemám poblizku žiadnu, jedine cez eshop. Snád niekedy.

    OdpovědětVymazat
  2. Lush Ti závidím, já tam ještě nikdy nebyla :D Pokoupila sis samou krásnou kosmetiku. Tu sůl do koupele od Tetesept jsem měla a je super

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že Lush nemám po ruke, hneď by som vykúpila celý obchod. :) Závisť. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem teďkom dostala k recenzi nějaké šumivé balistiky od značky Bombcosmetics, vypadá to teda dosti podobně, akorát je to více nazdobené :). U obou značek mi je velmi sympatická ruční výroba a netestování na zvířatech :). Těším se na recenzi, hlavně té Lush masky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od bomb cosmetics mam take balistiky ale jeste si je setrim;)

      Vymazat
  5. The Balm je top :) zavidim :))

    Posledne dni giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada to vsechno skvele :)) Ten vosk musi skvele vonet :)) cupcakes <3

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu