neděle 8. června 2014

Spotřebováno květen

Po nějaké době se mi tu zase něco nastřádalo, tak si pojďme dát článek spotřebováno:)


Na vlasy jsem dopoužívala šampón Garnier Fructis, moje oblíbená řada šampónů. Nic mi zatím vlasy neudělalo tak jemné a lesklé. Dále tu mám od Garnier barvu na vlasy, která měla být ledově hnědá, chytla mi spíš do černa jako vždycky, ale jinak šla;)  Od Schwarzkopf jsem vypotřebovala masku na barvené vlasy, která mi absolutně nic nedělala, občas se mi zdálo, že jsou vlasy jemnější, ale to sem se musela hodně snažit abych to vykoumala;D Gliss kur balzám ve spreji mi dodával dobrý pocit, že se o vlasy starám a o něco lépe se mi rozčesávaly, pěkně po něm voněly.



Odličovače jsem spotřebovala dva, ani jeden mě neuchvátil. L´Oréal špatně odličoval, řasenka šla horko těžko dolů, takže jsem oči musela dřít-nic příjemného. Alverde byl dvoufázový, takže díky mastné složce to šlo lépe, ale taky mě nějak extra nevzal za srdce.


Déle tu mám krémy. Jeden BB a druhý klasický. Hydratační krém Mixa jsem měla moc ráda, byl příjemný, neštípal mě na obličejí (jako mi to dělal krém Balea), hezky hydratoval, příjemně voněl. BB krém Garnier jsem měla celkem dlouho a mrzelo mě, když jsem ho dopoužívala do poslední kapky. Ne, že by byl extra úžasný a vyjímečný, ale byl fajn, nenáročný na aplikaci, super odstín. Když se vám rádo nechce nic vymýšlet, tohle napatláte během chvilky, pleť je sjednocená, ideální pomocník na léto. Pozor, je mastný, takže nutnost zapudrovat-alespoň u mě;)


U pečující kosmetiky to vezmu rychle. Sprchový gel Dermacol s vůní pomeranče a belgické čokolády byl prostě báječný. Úchvatně voněl, kupte to!:D Odličovací tampónky byly celkem fajn oboje, odličování mě s nima nedřelo. Ubrousky byly z Albertu a jsou příšerné, hrozně navoněné, mokré a hrubé:( Děs!


Transparentní pudr Catrice byl sypký, což mě občas vážně štvalo, ale jako takový mi vyhovoval. Moc dlouho mi sice nevydržel matný, ale to mě nevydrží nic;) Neurazí-nenadchne.


Tak jak jste na tom holky, jste toho spotřebovaly vy?;)

2 komentáře:

  1. Mixu jsem si ted oblíbila, takže určitě tento krém zkusím :)
    já moc jinak nespotřebovávám, za poslední měsíc mi došel jen denní krém ze Sephory a řasenka :D

    OdpovědětVymazat
  2. mám na blogu spotřebováno :) jinak dermacol sprcháč je boží :) někdy pořídím ale až za hodně dlouhou dobu protože ted mám zásoby :) co mě láká tak asi ten BB :) a balzám ve spreji ale mám ted doma 2 takže to mám taky na dýl než je spotřebuji :)

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu