neděle 18. května 2014

Sbírka mých štětců

Dnes to bude o štětcích-konečně. Dlouho jsem se na tento článek chystala a dnes jsem se k němu konečně dostala;)  Nafotila jsem vám celkem 9 štětců, které používám. Samozřejmě jsem měla ještě nějaké no name štětce, ale těchto 9 používám pravidelně a mám je ráda. Teda samozřejmě ne všechny stejně a proto vám o každém z nich něco napíšu.


Štětce na tvářenku, bronzer a rozjasňovač

Na tvářenku používám štětec s nižší cenové kategorie Ebelin a o něco dražší Real Techniques.
  • Štětec Ebelin má velmi příjemné heboučké štětiny, dokonce bych řekla že ještě více plyšové než RT. Výborně se mi s ním pracuje, tvářenku nabírá krásně a díky zkosenému tvaru se snadno nanáší, štětinky nevypadávají. Cena v drogériíích je 129,-, což se mi zdá skvělé.
  • Real Techniques Blush brush je štětec na tvářenku, na tento jsem se hrozně těšila, protože jsem měla představu že bude perfektní na konturování. Ale spletla jsem se. Je větší než jsem si myslela a ne tak "špičatý". Je super na nanášení produktu na jablíčka a na "nepřesné" konturování (netuším jak to mám říct;D). Tvářenku nenabírá tak moc jak bych si představovala, ale zase můžete vrstvit a na přidání barvy do tváře je skvělý. Chválím zpracování štětce, skvěle se drží, je kovový a na konci má pogumovanou část, takže je velmi pohodlné s ním pracovat.

  • Hakuro H22 je menší štětec setříhaný do špičky a tak akorát na rozjasnění. Držátko je krásné dřevěné a štětiny jsou ze syntetického taklonového vlasu, který je úžasně jemný. Štětec H22 je menší jak už jsem říkala a mě přijde perfektní na přesné nanášení bronzeru-konturování tváře. Na to ho používám skoro pořád a miluju ho.

Štětec na pudr

  • Na pudr mám štětec RT Powder Brush, který je na dotek krásně jemný a hebký. Na "natírání" obličeje pudrem je super, příjemný. Problém nastává, když chci pudr více zapracovat. To mě začínají štětiny lehce píchat a musím říct, že to jsem od RT vážně nečekala. Na mou mastnou pleť pohožel natřít pudr nestačí a musím ho zapracovat, proto občas použiji i štětec určený na make-up.

Štětec na make-up

  • Hakuro H50S jsem si objednala protože jsem make-up nanášela jen prsty a štětec jsem na tekuté make-upy neměla. Bohužel Hakuro mělo věčně vyprodané štětce a tak jsem si objednala tento, který je sice na make-up určený ale je menší než klasické štětce, dobře se s ním zapracovává make-up na hůře dostupná místa (pod očima, okolo nosu), ale nanést produkt na celý obličej a zapracovat ho celkem trvá a pokud to neděláte pořádně zanechává šmouhy.


Štětce na oči
  • Ploché štětce na oční stíny Avon, Ebelin, Essence používám na základní nanešení stínů. Essence je celkem hrubý, oproti tomu Avon a Ebelin je moc příjemný a mám je ráda. Ebelin štětec je větší a dá se dobře použít i na korektor.
  • Blending brush Hakuro H77 je klasický chlupáč na rozmazání stínů. Než jsem si tento objednala ze stránek Hakuro štětců jsem blendící štětec neměla a nechápu, jak jsem bez něj mohla být. I klasické hnědé přírodní líčení s ním vypadá úchvatně a skvěle se s ním pracuje. Je hebký, jemný a dělá přirozené přechody. Klidně bych si objednala ještě jeden;)
Shora:Essence/Hakuro/Ebelin/Avon

Sečteno podtrženo-nejradši mám Hakuro štětce a jejich cena je vzhledem ke kvalitě skvělá. 

Co vy, jaké máte nejoblíbenější štětce?

4 komentáře:

  1. Hezká sbírečka :) Já jsem na štětce totálně ujetá, od té doby, co jsem začala psát blog a mam jich hrozně moc a nejhorší je, že mám potřebu stále kupovat další. :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Real Techniques mám nejradši na světě, nedávno jsem objednala už čtvrtou sadu a jsou prostě dokonalý!

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné :) Já si první štětce objednala na zkoušku nedavno. ( Nikdy jsem se se štětci nekamarádila, proto jsem nečekala žádné zázraky) Možná i proto jsem byla nadšena. Hned jsem si objednala další. Zatím jsem tedy jen u HAKURA, ale už je nedám z ruky

    OdpovědětVymazat
  4. Ja používam aj na make-up aj na korektor štetce Ebelin a som s nimi spokojná, ten na make-up používam už rok a len občas nejaká štetinka vypadne, ale to až teraz po roku neustáleho používania a denného čistenia, zo začiatku to bol veľmi kvalitný štetec a výborne sa mi s ním nanášajú aj pleťové masky.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu