úterý 18. března 2014

Mini Haul:Avon & clothes

Před pár dny mi přišlo pár věcí z Avonu a včera jsme byli s kamarádkama v Praze nakupovat, tak vám to ukážu najednou;) Původně jsem jela do Prahy pro boty, protože jsem potřebovala nějaké polobotky-elegantní do práce, ale samozřejmě mám jen hadry;D Opět se chci omluvit za fotky, jsem pořád u přítele a nejsem schopná si sem dovézt foťák no;D

Z Avonu jsem si objednala gelový noční krém (99,-), hydratační balzám na nohy (59,-), hydratační rtěnku colour drop, která netuším kolik stála a viděla jsem ji jen v jednom katalogu, což mě štve, protože zatím je vážně super a poslední věc je sérum na suché a roztřepené konečky, který byl v sadě s dalšími věcmi, takže nevím, kolik stojí samostatně. Jsem na něj hodně zvědavá, protože jsem na něj od blogerek slyšela hodně chvály:)



No a teď k oblečení:) Jako první jsem ulovila krásnou věc v New Yorkeru (Ann Christine), kterou nevím, jak nazvat;D Takový krásný černý svetřík s krajovými průhlednými zády, tenhle úlovek mi udělal největší radost;) Cena 349,-. Dále mám z Gatu dvě věci. jedno basic fialkové tílko (na fotce vypadá modře), které se hodí vždycky a za cenu 68,- no neberte to;) A druhá věc je trošku netradiční-kožená vesta. Vůbec to není můj styl, nevím s čím a jak to budu nosit, ale líbí se mi! V létě na motorku super;D A cena jen 249,-. Poslední věc je obyčejné pruhované tílko z Tally Weijl (189,-)




A málem bych zapoměla!Ještě jsem si v Gatu pořídila rozkošnou gumičku s mašličkou za 38,-;)





4 komentáře:

Archiv blogu