pondělí 24. února 2014

Shrnutí minulého týdne: dvakrát u kadeřnice, ples a nemocná

Ve čtvrtek jsem byla u známé na barvě. Chtěla jsem své tmavě hnědé vlasy trochu prosvětlit, tak mi udělala blond melíry a pak přes celé vlasy dala barvu, takže melírky jsou do měděna a působí přirozeněji. Ještě ten večer co jsem od ní odešla mě začlo bolet v krku a pak mi to docvaklo-pěkně chraptěla, takže tadá, bacily jsem si přivezla s sebou domů;D V sobotu jsem šla znovu ke kadeřnici, tentokrát k jiné, na plesový účes. kdyby tam nebylo 5 dalších lidí, tak mě má učesanou za 20 minut! dala mi natáčky, chvilku jsem byla pod sušákem a samotný účes byl hotový tak za 5-10 minut. vzala pár sponek a bylo to;D Na plese jsme byly u nás na vesnici, celkem mě to zklamalo, kapela která hrála znám, ale štvali mě, dělali pořád přestávky a celkově nic moc. Aspoň že jsme tam šli na véču, ta  byla super;D Šli jsme asi v 1 ráno domů. V neděli jsem šla do práce, naštěstí až odpoledne. To už u mě ale propukla rýmička a kašlíček v plné parádě, z rýmy mi skoro praskla hlava. No a dnes-v pondělí to pokračuje. Je půl dvanácté a já jdu odpoledne na schůzku s klientem, když nemůžu skoro mluvit, to bude skvělé! Naštěstí jde se mnou moje trenérka, tak snad bude mluvit ona..;D Co vy, jaký jste měli víkend? Chodíte taky rádi na ples?:)


6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké fotky, velmi ti to sluší :)

    http://minuscin-svet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi kočka! :) Opravdu Ti to moc sluší. :)
    Na mém blogu běží giveaway! :) Budu ráda když se zůčastníš. O co se hraje? Se dozvíš u mě na blogu. Výhra určitě bude stát za to! :)
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat
  4. moc ti to sluší :) kočka na ples moc nechodím

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny blog♥ :) krásne fotky tak isto účes moc sa ti to hodí! :) Bola by som rada keb si si ma pridala k lokalite.Môj blog:http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu