pátek 14. února 2014

Mé novinky-Avon, Rossmann a drogerie Teta

Už mám doma více jak týden kleštičky na řasy a štětce z Avonu, teď k nim přibylo pár novinek z drogérie:) Rtěnku Rimmel Cutting Edge jsem okukovala tak už rok, konečně jsem se k ní odhodlala, na matný lesk Basic jsem četla chválu, tak jsem ho zkusila:) Zlaté stíny Astor byly ve výprodeji, ikdyž zlaté už mám v paletce a teď mi přišli ještě jedny za giveaway, stejně jsem za 29,90,- nemohla odolat:) Ceny: štětec na make-up Avon 99,- // štětec na oční stíny Avon 69,90 (doufám, nepamatuju si přesně cenu)// kleštičky na řasy Avon 59,90 //Rimmel rtěnka 129,- // lesk Basic 54,90,-? // stíny Astor 29,90,- ve výprodeji // čelenka vietnamci 29,-




8 komentářů:

  1. ty štětce vypadají moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta rtěnka - podle kolečka na obalu - vypadá skvěle! Škoda,že jsi nedala fotku,jak vypadá alespoň na ruce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Swatche rtěnky budou určitě v pozdější recenzi:)

      Vymazat
  3. Jů, ten vanilkový lesk zbožňuju a rtěnky Rimmel taky :3 A ty štětce se mi líbí, jsem zvědavá na recenze pokud budou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se recenze budu snažit udělat, ikdyž poslední dobou v nich nějak pokulhávám, není čas..;)

      Vymazat
  4. uvažovala jsem nad těmi štětci ale nakonec si koupím v sephoře :) ale z avonu jsem taky objednávala dnes už se těším až mi ty věci přijdou :)

    OdpovědětVymazat
  5. jééj aké pekné. Na prvý pohlad mi tie tiene trošku pripomínaju krabičku od liekov :D
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  6. prosím,mohla by si mi sdělit jak se ty kleštičky používají.Já jsem si je objednala ale ještě nepřišli.Napiš třeba to jak se s nimi manipuluje, a jak natáčí.

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu