čtvrtek 16. ledna 2014

Rychlý článek o mé veliké radosti:D +foto

V rychlosti vám chci jen napsat, že dnes dorazila objednávka z e-shopu Péti (petralovelyhair) a já jsem hrozně nadšená, nejvíce ze Sleek paletky, ikdyž jsem se původně nejvíce těšila na Milani:) Mám nesmírnou radost, mám pocit, že paletka Vintage Romance není má poslední;D Počítám že o víkendu by mohli být fotky nafocených produktů a mé první dojmy;)

UPDATE-vyfotila jsem vám tu nádheru alespoň za ošklivého umělého světla, pomiňte mi-nejsou na focení podmínky,ale i tak se můžete kochat:))



Staňte se mým pravidelným čtenářem přes GFC, děkuji!:)

11 komentářů:

  1. Také plánuji objednávat od Péti :) Ale štětce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně jsem taky chtěla štětce, měla jsem ho v košíku,ale přehodnotila jsem to, protože jsem chtěla nákup nad 500 a když jsem si místo paletky vzala štětec nevycházelo to:D Tak příště už na štětec řada vyjde..:D

      Vymazat
  2. Teda, to bych taky měla radost :)!

    OdpovědětVymazat
  3. Sleek paletky jsou naprosto dokonalé! :) Teď plánuji objednávat garden of eden :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garden of eden jsem teď šla hledat na googlu, tu vůbec neznám;) Já budu chtít asi ještě nějakou s pastelovýma barvama na experimenty..;)

      Vymazat
  4. Wow, nikdy jsem si nevšimla že u téhle verze jsou tak nádherné třpytivé stíny :3

    OdpovědětVymazat
  5. Milani rtěnku už mám :)
    A tu sleek paletku a Milani tvářenku plánuji :)

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  6. užasný :-O :-O moc pěkná slyším na sleek paletky jen samý chvály :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky uvažuju o koupi paletky z Péti e-shopu, ale nemůžu se rozhodnout. Nad Vintage Romance ale zatím uvažuju nejvíc. Acid (nebo jak se jmenuje ta hodně barevná) by se mi líbila taky, ale nejdříve chci něco nositelnějšího a potom se rozhodnu, jestli si objednám i další. Sice jsem koukala i na podmínky a tak, ale o tom, že za objednávku nad 500,- je poštovné zdarma, jak jsi psala v předchozím článku, jsem snad nikde nečetla. :D Mám důvod udělat větší objednávku, než jsem chtěla, juch! :D

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu