středa 8. ledna 2014

L´Oréal Paris micelární voda

Staňte se mým pravidelným čtenářem přes GFC, děkuji!:)

Ano, i já vás jdu otravovat s recenzí na micelárku od L´oreálu. Vím, že už jí je všude plno, ale myslím, že hlavní vlna recenzí už utichla, já ji mezitím pořádně otesovala a teď vám o ní něco řeknu.;) Kupovala jsem ji v Dm za 99,-, což je pěkná cena;)



Tohle je moje první micelárka, takže nemohu porovnávat, ale napsat jak mi tato voda vyhovuje můžu;) Moc se mi líbí balení, je takové jemné, super! Dávkování klasické-otevřete, otočíte a nakapete na tampónek. Zdá se mi, že občas mi vyteče malinko víc, ale nic hrozného. Balení má 200 ml, což je dost, poměr cena/balení je adekvátní.

A teď k funkci micelárky. Voda má splňovat 3 věci-odlíčit, odstranit nečistoty, zklidnit pleť. Odličuje skvěle-řasenka i voděodolná jí nedělá problém, ikdyž jsem v některých recenzích četla, že řasenku nezvládá, tak u mě to problém není;) Co je pro mě ale hlavní-nepálí a neštípe! V očích, na pleti, prostě ne;) Je příjemná, nějak mi obličej nestahuje a nelepí. Pleť je po ní hebká a jemná. Je bez parfermace.

Závěr je tedy jasný- já jsem s touto micelární vodou moc spokojená, splnila to, co slibovala. Nemáte ji? Jděte do ní!:)

3 komentáře:

  1. Asi mě tvá recenze přesvědčila, možná budu uvažovat o její koupi. Líbí se mi, že to je 3 v jednom :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj odepisuje ohledně toho záhlaví. To jak jsi mi poslala už mám, akorát mě se nelíbí ty šablony chtěla bych něco ve stylu plum jen jednoduché, nevíš jak na to? děkuji A.

    OdpovědětVymazat
  3. musím ju už konečne vyskúšať!
    BeeKey

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu