pátek 10. ledna 2014

Báze pod oční stíny Avon

Staňte se mým pravidelným čtenářem přes GFC, děkuji!:)

Tuhle bázit od Avonu jsem si objednala spíše ze zvědavosti, mám zkušenosti zatím jen s primerem od Essence z řady Colour Art, která je celkem hodně chválená a chtěla jsem vyzkoušet ještě něco jiného. Stála mě 79 korun v nějaké akci.



Z báze jsem měla velikou radost, když jsem jí vybalila z krabičky, protože je to takový malinkatý kalíšek, neskutečně rozkošný. Obal je skleněný a víčko je na šroubování, což je super a mě hodně vyhovuje.
Konzistence je lehoučká, barva primeru je jako makeup, ale báze je jemná, přirovnala bych to k pěnovému make-upu. Je jen v jednom základním odstínu light beige. Příjemně se nanáší.



Zkusila jsem bázi podorbit testu, použila jsem na ní uplně obyčejné stíny, které jsem dostala v nějakém kosmetickém kufříku a jsou absolutně nepigmentované, bez báze mi na oku nebyli vůbec vidět. Nestačila jsem se divit!! Modrá, která byla na oku úplně "vyblitá"-s prominutím- na druhém oku s bází byla nádherně sytá. Nestačila jsem zírat, v tomhle je mnohem lepší než Colour Art od Essence! Výdrž je také super. Některé stíny se mi bez báze slévají pomalu ještě než se stihnu domalovat. Šuntské stíny, které jsem si na bázi dala by bez ní nevydželi ani deset minut, s bází vydržejí i několik hodin! (Když jsem se po pěti hodinách odličovala stíny byly pěkné, pořád viditelné a syté, bez známek slévání.) Závěrem bych chtěla říct, že tahle báze pro mě byla velikým překvapením. Nečekala jsem od ní skoro nic, ale mile mě překvapila!

3 komentáře:

  1. vážně super vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. musím sa po tej báze pozrieť, fakt super!:))
    BeeKey

    OdpovědětVymazat
  3. Mě bohužel tato báze nesedí. Ale já mám celkově problém s hodně výrobkama dávanýma na oči, skoro po všem se osypu :(

    OdpovědětVymazat

Archiv blogu